Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cosktos

odchudzanie!!pomocy!!

Polecane posty

Gość cosktos

hej dziewczyny mam takie pytanie o odchudzaniu! jagbym jadla tylko 2razy dziennie o 12rano pol jogurtu natutalnego z platkami zwyklymi i o 19-polowe zupki chinskiej i miedzy czasie cwiczyla na skakance i wieczorem brzuszki robila to czybym schudla w miesiac?? bo chcem schudnac gdzies polowe siebie bo strasznie wygladaja moje nogii prosze o odpowiedz kogos kto sie zna na tym bo juz niewiem co robic i czy skakanie na skakance odchudza czy robi miesnie bo na nogam mam duze miesnie ale za to grube nogi

Gość Betsy
Przede wszystkim zostaw te zupki chinskie... Jezeli chcesz odchudzac sie bezpiecznie, to Twoja dieta powinna byc zrownowazona, zeby "chudnac zdrowo", bez efektu oslabionych wlosow, skory itp... Jezeli chodzi o brzuch to fakrycznie brzuszki, ogolnie na czas wakacyjny i nietylko polecam BASEN- dziala na niemal kazda partie ciala. Skakanka napewno w jakis posob wyksztautuje miesnie na Twoich lydkach.

Gość marta8896
Nie jedz zupek chińskich,one rozciągają żołądek!!!!Najlepszy sposób na schudnięcie jest bardzo prosty: Śniadanie możesz zjeść nawet nie bardzo skromne,będziesz miała cały dzień żeby je spalić,ale też bez przesady.Na obiad sałatka.Jak w międzyczasie jesteś głodna jedz kisiel,warzywa czy owoce.Ja polecam kisiel,jadłam go mnóstwo jak sę odchudzałam :) Kolacji nie jedz wcale.Do tego 500 brzuszków + inne ćwiczenia jak chcesz,jazda na rowerze itp i po tygodniu jest wielka różnica :) Wiem co mówię,sama tak schudłam :)