Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość od siedmiu boleści

Znacie jakieś atrakcyjne samotne dziewczyny? Co robią Jak żyją?

Polecane posty

Gość od siedmiu boleści

Ja znam, wszyscy sie za nia oglądaja, sliczna naprawde, ale wredna i zaden ale to zaden jej facet w zyciu jeszcze nie pasowal:O Za wysokie progi...

Gość od siedmiu boleści
A jej dobrze z samotnością?

Nie, ciągle mi marudzi, ze chcialaby kogos miec, ale jak przyjdzie co do czego to ona zgrywa sie na niedostepna, nie wiem czemu sama sobie krzywde robi.

Gość terelelerndnh
no sory, a co ma być miła i słodka jak jej facet nie pasuje, zeby sobie pomyślał, ze mu w gacie chce wejść..

Gość ja znam
- jest atrakcyjna, samotna, trochę niedostępna. Ja po prostu myślę, że nie znalazła jeszcze tego właściwego. Kiedyś jeden facet powiedział jej, że jest za ładna. A na twoje pytanie, co robi - już odpowiadam - pracuje, jest samodzielna, spotyka się z przyjaciólmi i nie narzeka, że jest sama. Ma poczucie humoru. Naprawdę fajna dziewczyna :)

Gość ja znam
trzepie całkiem fajną kasę, więc żyje na poziomie. Niestety, zawód prostytutki przeszkadza wielu facetom, więc cały czas jest na razie samotna :(

dokładnie-ta którą ja znam usłyszała jeszcze, ze jest zbyt inteligentna i zdolna-i cóż zrobić, żyje swoim życiem, kocha sport-robi to co lubi

Gość ja znam
podsywacz się znalazł :-P

Gość inmotion
Oczywyscie, ze znam i to wcale nie jest dziwne. Ladna i inteligentna dziewczyna ma wymagania i nie zadowoli sie bylejakim facetem, byle tylko nie byc samej. Niestety porzadnych Polakow jak na lekarstwo, dlatego coraz wiecej dziewczyn wychodzi za obcokrajowcow. Na miejscu polakow nie bylabym taka wybredna, bo niedlugo nawet ukrainki was nie zechca.

Skoro , ładna i inteligentna dziewczyna ma wymagania i nie zadowoli sie bylejakim facetem, byle tylko nie byc samej to niech się wyda za obywatela arabskiego i niech będzie szczęśliwa z obcokrajowcem, tylko niech nie marudzi , że znowu została pobita i ma zakaz wychodzenia z domu

Gość Kasia.9
1. najczęściej wychodzą za Arabów, bo tacy słodcy, romantyczni i mają duże pałki. I podobno mówią, że nie szanują kobiet, ale przecież ON jest inny. Dlatego pojade z nim i będę najszczęśliwsza na świecie 2. murzyn - bo to takie fajne i niepospolite, i można zabłysnąć (chodź to może złe słowo ;) ). I potem kolejka do badań na hiv

Gość nanhoi
a dlaczego od razu za araba? ja mam Francuza i nie zamienialbym go na kogokolwiek innego :P

Gość Gilles
pozdrawiam 🖐️

moja qmpela jest bardzo ladna ma 25lat wielu adoratorow a ona chce byc sama.mieszka sama,ma prace,bawi sie w dyskotekach robi co chce

Gość obciąga wszystkim naokoło
i nie musi się z tym ograniczać przez jakiegoś fagasa

Gość no to ja teraz
jak zyję? studiami, one nadają sesn mojemu życiu... wypełniają czas zebym nie myśląła o innych rzeczach, ale nie chcę sie wplątac w jakies przelotne związki,wolałabym kogoś normalnego...

Gość piccola jasmineeee
Ja zas od dwoch lat jestem szczesliwa zona Wlocha. Poznalam go bedac we Wloszech na stypendium. W Polsce tez mialam trudnosci z znalezieniem porzadnego faceta. Przeszlam kilka naprawde bolesnych zwiazkow i wlasnie po ostatnim rozczarowaniu pojechalam za granice. I wbrew temu co sie mowi o Wlochach to wlasnie Wloch okazal sie byc tym dobrym i porzadnym facetem. A lajdakow to poznalam wlasnie tylko w Polsce. A teraz widze ze duzo Polakow nie dosc ze lajdacy to jeszcze 99 procent z nich ma brzydka urode i sa zaniedbani.

Gość Kasia.9
o właśnie - o włochach zapomniałam :) założę się że jesteś blondynką? oni lubią takie pukać :o

Gość piccola jasmineeee
nie jestem blondynka:)))) A co do pukania to jestesmy malzenstwem wiec to raczej wskazane w naszym wypadku:)))

Gość Kasia.9
tak, ale jak mu przez tydzień nie dasz, a po tygodniu zalotnie powiesz "Kochanie, od tygodnia nie uprawialiśmy seksu" to Ci odpowie "Chyba ty". Tak to jest z canarinios. blebleble, mój jest inny, blebleble, a potem topiki na kafe "Pomocy, co ja mam zrobić?" :o

Gość a co Wam sie w Polakach nie
podoba? Konkrety prosze

Gość chyba ze wlosi niemcy i araby
bo maja tania gosposie i moga sobie poruchac za niewielka cene, a i zakochane dziewczynki bardziej sie angazuja niz kurrrwy przy autostradzie.

Gość Nie jestem pewna czy naleze
do tych atrakcyjnych,ale kilka razy słyszałam w zyciu od facetow ze jestem za mądra(byc moze przemądrzała) i za ładna...ponoc odstraszam facetów...to wcale nie jest fajne,wolałabym byc brzydsza lub chociazby bardzej przeciętna,szara,nijaka,bo wbrew pozorom faceci wiązą się z tymi zwykłymi a za ładnymi się tylko oglądają od co...

Gość dsf
"bo wbrew pozorom faceci wiązą się z tymi zwykłymi a za ładnymi się tylko oglądają od co" bo te ladne maja kosmiczne wymagania, a skoro facet nie spelnia wymagan pieknych kobiet, to wiaze sie z przecietnymi.

Gość echhhhhhhhh
to chyba naturalne,ze im ktos ladniejszy,bardziej inteligentny (gdy wszystko to idzie w parze)tym ma wyzsze wymagania

Gość cypryska
i po co te obraźliwe słowa, prawda jest taka, ze wiele takich dziewczyn sparzyło się konkretnie i sa bardziek ostrożne, robią to co lubią, jak facetowi zalezy niech się stara a nie mysli, ze mu zaraz w majty wlezie :P