Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość od siedmiu boleści

Znacie jakieś atrakcyjne samotne dziewczyny? Co robią Jak żyją?

Polecane posty

Gość in my opinion
i tym "ładnym, więc wymagającym" latka lecą i albo siedzą potem same i piszą głupie topiki na kafeterii, albo rezygnują i wychodzą za jakieś barachło. I też piszą głupie topiki na kafeterii. W dwóch słowach - przegrywają życie :)

Gość kapitan Żbik i Owca w jednym
Ja znam, jest bardzo piękna, mądra, ale wtopiła po całości, jest po przejściach takich ze swoim byłym (skurwiel jak stąd do niewidać), że szerokim łukiem (jak na razie i mimo grona kandydatów do jej wdzięków) omija mężczyzn.

Gość cypryska
wymagania,r satatata a Wy to ich nie macie, zaliczacie panienki, a potem chcecie piękną, mądrą i przyzwoitą zona:P

Gość bo one kochają skurwieli
a potem "facet musi się starać jak mu zależy a ja bede ksiezniczka"

Gość dsf
echhhhhhhhh - zgadza sie, ale niech potem taka osoba nie narzeka, ze faceci sie za nia tylko ogladaja, ale wiaza sie z brzydszymi. Tak, jak to pisze " Nie jestem pewna czy naleze"

Gość facet prawdziwy
cypryska -> i z reguły mamy, bo kobiet jest więcej niż facetów, a do tego szybciej im mija atrakcyjność. To jeden z plusów tego, że laski lecą na kasę. :D A starej panny nikt nie zechce, bo skoro nikt jej nie chciał, to czemu ja :D:D:D

Gość cypryska
do bo k. k.skurwieli-Wasza strata, weźcie sobie pierwszą lepszą z brzegu, która da Wam od razu i nie ryczcie potem po kontach, ze Wam rogi rosną;D

Gość nie powtarzaj kłamstw
facetów do około 50 jest więcej niż kobiet możesz sobie sprawdzić jak chcesz dane demograficzne. Nie powtarzaj więcej taki bzdur. Dobrze?

Gość cypryska
Facet prawdziwy-niestety tak jest, bo na Was poleci prawie każda, dla kórewj kasa się liczy, nawet 40 letni facet jest atrakcyjny, ale to nie znaczy że z braku laku mamy brać jakiekolwiek pory:)

Gość echhhhhhhhh
dsf- jak znajda odpowiednia osobe,to nie beda narzekac.tylko,ze na to trzeba zwykle troche poczekac,troche przezyc,nie wszystko ma sie od razu.takie osoby czesto spotykaja w zyciu bolesne zawody i nie potrafia z tego wyjsc,mysle,ze stad to clae narzekanie

Gość cypryska
a znam takie co wcale nie marudzą, wiadomo samemu cieżej czasami im się zdarzy-ale i tak są dzielne:D

Gość przebłysk mgły
To ma być forum "życie uczuciowe" ? Przecież to jest jeden wielki koński targ.

Gość odpowiedz prosze
a kto tu komu w żeby zagląda??????:P

Gość francuzka123456789
Nie mam zadnego problemu z tym zeby znalezc sobie faceta, aczkowleik zdecydowalam sie wyjechac z Polski, jestem daleko od znajomych i przyjaciol. Mam powodzenie tutaj, aczkowleik brakuje mi polakow. Ostatnio bylam z jednym, myslalam ze jest to cos powaznego, aczkowliek on mi powiedzial, ze nie moze byc z osoba ktora jest tak wymagajaca w lozku. Byl z wieloma kobietami i jescze nei zdazylo mu sie jakiejs nie zadowolic. Hmmm i trafil na mnie... no ale co mam zrobic, udawac, byc nie sczesliwa. Nie traiam na odpowdiednich facetow i to jest moj problemn.

Gość Luśka z W.
Jeden z użytkowników tego forum (płci męskiej) twierdzi, ze fajnych oraz łądnych dziewczyn/kobiet jest zdecydowanie więcej niż fajnych mężczyzn. Stąd pewnie wiele z nich mimo swoich niewątpliwych zajęć wiedzie samotny żywot :)

Gość Luśka z W.
*swoich niewątpliwych zalet

Też słyszałam, że Włosi, mimo tego co się o nich mówi, sprawdzają się w małżeństwie. Ja też przestałam lubić Polaków, nie był to pojedynczy przypadek, więc też poszukam chłopaka za granicą....