Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brusiaczek

prosze o pomoc ,mam problem z czuloscia

Polecane posty

Gość brusiaczek

jestesmy ze soba 4 miesiace ,porozumiewamy sie naprawde dobrze .Jedna rzecz mi doskwiera "brak czułości ".Może to moja chora wyobraźnia ,ale często po seksie on wstaje zapalic papierosa ,badz napic sie wody - póżniej nie wraca do łózka.Zdarza się tez ,że ja leze i prosze chodz przytul się do mnie ,a on siedzi obojętnie.Dzis mu powiedziałam o moich problemach -siedział i milczal ,potem powiedzial ,ze on sie uczy byc w stałym ziwązku i ,że jeszcze nie jest dojrzały .Czasem zarzucam mu to ,że czuje się zflustrowana tą sytuacją -on wtedy siedzi z naburmuszoną miną .W towarzystwie natomiast siedzi trzyma mnie za rękę ,lecz rzadko mnie pocałuje .Czasem kiedy lezy koło mnie ,widze ,że patrzy się na mnie ze wstrętem -p ytam się go smutno ci ? odpowiada -nie wszystko w porządku .I co ja mam sobie mysleć ,prosze o pomoc bo siedze i płacze ... moze przesadzam sama juz nie wiem

Gość smutno
jesli mowi ze jest niedojrzaly to zero seksu.niech dojrzeje.

Gość przytulaj go
przed i po, ma Cię przytulać i już, przyzwyczai się jak on to sobie wyobraza, mówił dlaczego tego nei lubi?

Gość santka
Wiesz, inuicji zazwyczaj należy zaufać. Nie czujesz się komfortowo w tej sytuacji i masz rację. Facet nie powie Ci prawdy, bo oni nie umieją tego mówic prosto w oczy. Jedyna pociecha, to taka, że nie on jeden na świecie. Nie wiem co Ci doradzić, bo pewnie i tak nie masz siły go zostawić.

Gość brusiaczek
on mówi ,ze czasem nie ma na to ochoty ,powiedział mi także ,że ma problem z otwarciem się , nie potrafi mówić wprost o swoich problemach ,zapewnia mnie ,ze mnie kocha ,tylko wczesniej zostal zraniony przez inne kobiety i nauczył się reakcji obronnych -tzn, wychodzenie w czasie kłótni ,obojetnosc

Gość santka
brusiaczek Pierdoły. A kto nie został kiedyś zraniony? Dziwne, że do seksu nie ma takich uprzedzeń. Oby nie wpędził Cię w kompleksy i nie nauczył złych nawyków czyli uległości i podlizywania się mężczyznom by zdobyć uznanie lub chociaż wyżebrać jeden czuły gest. Zaufaj intuicji, to Twój najlepszy przyjaciel, nie łowa, słowa słowa...one nic nie kosztują.

Gość jak dla mnie to jest to facet
który poprostu NIE UMIE okazywac uczuc. nie kązdy jest wylewny i umie podejsc do drugiej osoby i od tak prztulic,pocałowac. Sama jestem dziewczyną i mam np ztym problemy. Wiem,ze to jest problem dla drugiej osoby tzn. Ciebie,ale wiesz NIE MOŻNA NIKOGO ZMUSIC. Musi sam do tego dojrzec. On poprostu nie potrzebuje okazywania uczuc,ale to nie znaczy,ze Cię nie kocha. Porozmawiaj z nim na spokojnie, bez pretensji. Pozdrawiam

Gość vvvvivamaria
ten facet jest kryptogejem , miaałam to samo.

Gość to zdanie zabija
"Czasem kiedy lezy koło mnie ,widze ,że patrzy się na mnie ze wstrętem -p ytam się go smutno ci ? odpowiada -nie wszystko w porządku" Nosz kurvia! Pochlastać się ma chęć! :D Co zaś się tyczy faceta - kiepski ogier!