Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klajsteer

Dzisiaj założyłem konto na sympatia.pl i chyba zaraz je zlikwiduje

Polecane posty

Gość klajsteer

Pełno tam pięknych dziewczyn. To trzeba przyznać. Ale ich wymagania wobec partnera powodują u mnie tylko przygnębienie. Ja bym je ujął w skrócie tak: ma być opiekuńczy , być oparciem, zapewniać bezpieczeństwo - w domyśle silny i odważny (a ja jestem zalękniony -chyba nie mam co startować do dziewczyn) ma być wesoły, szalony, zawsze je pocieszać i rozweselać ( a ja sam ciągle jestem smutny:(

Gość klajsteer
Ludzie ktorzy mnie znają uwazają ze mam zalety: ze jestem mądry, wrazliwy, uczciwy, lojany, romantyczny, przystojny, inteligentny, z poczuciem humoru. Wydawaloby sie ze dziewczyny powinny mnie lubic ale wszystko psuje to ze jestem zalękniony, zakompleksiony i smutny:) To przekresla wszystko, calego mnie i moje cale szczescie:(

Gość Kasienka jakich mało
Słuchaj masz duuuże szanse --bawisz , mówie bawisz :D:D Masz duże poczucie humoru przeczytaj co napisałeś no nie sposób sie nie roześmiać , masz szanse zostaw te dane na tej sympatii hahahaah

Gość klajsteer
Co cię rozbawiło w mojej wypowiedzi?

Gość z tego samego powodu
zrezygnowałam kiedyś z konta na "randkach" na tlenie. Dziewczyna mam być sympatyczna, ładna, inteligentna - takie są wymagania facetów. Moje szanse były bliskie zeru

Gość Kasienka jakich mało
podszyw . udany i trafna odpowiedz;)

Gość mala strega
jestem mądry, wrazliwy, uczciwy, lojany, romantyczny, przystojny, inteligentny, z poczuciem humoru. -----dodaj jeszcze a moja najwieksza zaleta jest skromnosc:)))

Gość klajsteer
kasieńko to zeby sie ze mnie smiano nie jest moim celem -w y p i e r d a l a j ! ---->z tego samego powodu a której z tych cech nie posiadasz? sympatyczna, ładna, inteligentna?

Gość klajsteer
mala strega staram sie znajdowac w sobie pozytywne strony ale i tak na nie wiele sie to zdaje, nie sadze zebym byl zarozumialy, wrecz odwrotnie

Gość mala strega
sympatyczna jestem kiedy mam ochote. Ladna - spytaj mego meza inteligentna - mieszcze sie w normie

Gość klajsteer
kiedys tez miewalem profil na randki.o2.pl ale myslalem ze na sympatii jest lepiej. iwdze ze juz na randkach o2 jest o wiele lepiej ale w ogole watpie czy przez internet mogo kogos poznac

Gość sympatii
nigdy nie zapomne :D , dzieki niej poznalam mojego meza !! :D

\"ma być wesoły, szalony, zawsze je pocieszać i rozweselać ( a ja sam ciągle jestem smutny\' moze najwyzszy czas zmienic sie ?!

Gość z tego samego powodu
Nie jestem ani sympatyczna, ani ładna, ani tym bardziej inteligentna. Więc zdecydowałam, że raczej bez sensu jest mieć konto na takim portalu, bo w opisie o sobie dałam niezupełnie prawdziwe informacje. (czyt: ogólnie mówiąc napisałam że wszystko ze mną ok;) )

Gość klajsteer
dobra, chyba jednak bede sobie dalej zyl w samotnosci. ani nie odpowiadam wymaganiom dziewczyn, ani nie mam zamiaru sie naginac poza tym juz tak przywyklem do bycia samemu, wszystko jest po mojemu, nie musze chodzic na kompromisy. to smutne, jeszcze pare lat temu naprawde tak marzylem zeby miec dziewczyne a teraz zaczynam sie godzic z tym ze bede zawsze sam

Gość klajsteer
klajsteer podawajcie swoje adklajsteer wszystko pięknie, tylko że mam już 52 lata 20:35 klajsteer wazne by oddychala i byla jeszcze ciepla. Tak wiec widzicieze nie stawiam wygorowanych wymaganresy,może się we mnie zakochacie to podszywy

Gość klajsteer
klajsteer ja tez uroda nie grzesze --- mam pryszcze i codziennie je wyciskam 20:37 klajsteer Wiesz nie badz taka do przodu-ok? nie jestes taka idealna a przy tym glupia jak but!! to ze ktos jest ze fsi nie znaczy ze jest wiesniakiem!! to tez podszywy

Gość a ile
masz lat i skad jestes??

Gość klajsteer
ide stad:(

Gość Kasienka jakich malo
heh..zal mi cie klajseer :( to zalosne co piszesz.. wyjdz do ludzi,albo zacznij krecic cos z jakas gruba i brzydka dziewczyna-przynajmniej bedziec w tej samej ,,klasie,, :O tacy jak ty nic nie maja do zaoferowania temu swiatu..:O

Gość klajsteer
moze i jestem postrzegani jako nudny, choc w moim wnetrzu az kipi ale wiesz co jest najzabawniejsze? ze jak bys mnie zobaczyla to bys nie uwierzyla ze to ja. jestem wysoki i podobno przystojny

Gość klajsteer
co bylo podszywem to bylo, z reszta moderator nawet to wykasowal

wysoki i przystojny to jeszcze nie wszystko, trzeba miec to COS ;)

Gość klajsteer
klajsteer puste jesteście 20:43 klajsteer i do tego bardzo bardzo skromny. to tez podszywy a z tą skromnością to...daruj sobie

Gość zapodaj fote to
powiemy czy "podobno" jestes przystojny

klajsteer penisa mam 20:45 klajsteer jestem wysoki i podobno przystojny---zdobylem nawet tytul mistera polskiej wsi 2007. Mozecie poogladac mnie na dozynkach. to tez byly podszywy i to juz ostatnie a co to jest wlasnie to cos? podobno charakter tez mam bardzo fajny, z reszta pisalem juz o tym. poprostu jestem bardzo zakompleksiony no i nie jestem zbytnio odwazny:( ale prosze cie powiedz co to jest to cos mniej wiecej? ten optymizm?

nie da sie tego opisac slowami, to jest COS co po prostu przyciaga, dla jednej bedzie to ciekawa osobowosc a dla innej poczucie humoru, no i meskosc na I miejscu :)

Gość pani psycholog
Tymasz w sobie wieli optymizm. Non stop sie wychwalasz zes piekny, przytony, romantycny, ale w takim razie czemu szukasz dziewczyny w necie?

męskość, czyli siła i odwaga, to czego mi brak? myślisz że mozna nabrac siły i odwagi?