Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klajsteer

Dzisiaj założyłem konto na sympatia.pl i chyba zaraz je zlikwiduje

Polecane posty

Gość pani psycholog
napakuj sie

Gość takie cechy mozna
poznan dopiero podczas spotkania, na glupim koncie kazdy se moze poosciemniac jaki on madry piekny i wogole

założyłam konto na randki o2 zaznaczyłam wolna/ szukająca MIŁOŚCI i dałam opis szczupła blondynka a faceci zrozumieli pod tym szyldam tylko jedno SEKS miała pełno głupkowatych ofert wręcz idiotycznych zlikwidowałam konto po miesiącu :-(

Gość pani psycholog
a ponoc jestes piekny????

pani psycholog z przyzwyczajenia, bo kiedys myslalem ze to jedyna droga dla mnie, a teraz od czasu do czasu pomysle sobie: a moze by tak w necie poszukac a w realu ...to prawda, ze mam znacznie wieksze powodzenie niz w necie ale...jakos nie umiem znalezc okazji do spotkan z ludzmi. mam nie wielu znajomych i poprostu glownie siedze w domu. ciagle łówkuje nad tym jak by tu wiecej sie widywac z ludzmi zeby miec okazje poznac dziewczyne ale..przeciez sameu chyba nie bede chodzil na dyskoteki? nie jestem podrywaczem. byloby lepiej w grupie tyle ze wlasnie nie mam za wielu znajomych. poza tym to ide na latwizen i zajmuje sie jakimis moimi domowymi hobby w stylu komputer i ciagle odkladam na pozniej to zeby sie wziac za swoje zycie, czyli stwarzac sobie wiecej okazji do poznania dziewczyny

Gość jestes nudziarzem i tyle

Gość pani psycholog
masz wieli i czerwony nos feee

Gość a ja wam
powiem ze poznałam wspaniałego faceta poprzez założenie profilu na rzndkach o2:-))

mi sie wydaje ze nudziarz to ktos kto nie ma zadnych zainteresowan, nie lubi dyskusji, rozmyslan, nie jest ciekawy swiata ale moze rzeczywiscie nudziarzem moze byc kazdy, nawet jesli ma najpiekniejsze wnetrze tylko nie potrfi sie dobrze zaprezentowac, dobrze sprzedac

Gość ja juz nie wytrzymam
klaajster zmien plyte bo naprawde przynudzasz

Gość skoro jestes taki przystojny
to wrzuc fote i tyle!! Ocenimy i powiemy czy masz szanse:P

ja juz prawie nic nie mowie wiec jak moge przynudzac? jak ci sie nie podoba to idz sobie stad no wlasnie, nie mam ochoty nikogo zabawiac sobą, moze to moj błąd ale nie zamierzam sie zmieniac

bede wrzucal fote zeby ktos z moich znajomych przeczytal sobie moje skryte kompleksy i zobaczyl moje zdjecie? pomysl troche

hej, my z moim chlopakiem poznaliśmy się na sympatia.pl... jhesteśmy razem 15 miesięcy już, mieszkamy razem od grudnia.... Dobraliśmy sie świetnie, bo nasze opisy, profile byly napisane od serca, szczerze i zgodnie z prawdą. Bo wstępnym opisie i weryfikacji- zaczeliśmy ze sobą pisać na gg. Potem się spotkaliśmy i jesteśmy szczęśliwi... Planujemy razem przyszlość, mam sporo znajomych, którzy też poznali się przez sympatię. Dlkatego nie poddawaj sie tak latwo... Mój facet konto na sympatii mial 2 mesiące zanim mnie poznal, a ja ponad rok :) powodzenia :)

Gość jestes brzydal tlusty
i zapryszczony i dlatego boisz sie dac fotke. A gadasz tak ze niby znajomi twierdza ze jestes piekny i madry bo sam siebie probujesz oszukac

ja jednak z biegiem czasu nabieram coraz silniejszego wrazneia ze internet to nie jest przynajmniej DLA MNIE dobry sposob na znalezienie dziewcyzny

wiele osob mowi ze jestem przystojny i fajny i co do tego nie mam watpliwosci. wiem co jest moim problemem i o tym napisalem. jestem bojący i zaompleksiony i wierz mi ze te kompleksy w zupelnosci wystarczaja zeby mi zepsuc zycie, nie musze byc brzydki ani nieciekawy z charakteru

Gość ja juz nie wytrzymam
klajster ty masz chyba zbyt wielkie mniemanie o sobie

Gość jednym słowem
jesteś narcyzem💤

Gość ciezk bedzie
jacy bywaja faceci na randkach np zagadal chlopak nieby inteligentny wyksztalcony itd.. zapytal czy sie poznamy napisalam ze czemu nie i pare zdan o sobe odpisal -a jak tam dupczenie \? zlikwidowalam konto

Gość gosc mowi ze nie ma
watpliwosci ze jest przystojny, a w nastepnym zdaniu ze jest zakpomleksiony. To jest rozszczep osobowosci i tyle:P

Gość zuza zzz
Klajster. Musisz coś zrobić z tymi kompleksami bo jeśli nawet znajdziesz kogoś na kim będzie Ci zależeć to nie będziesz umiał jej przy sobie zatrzymać. Nie w urodzie i wzroście jest siła ale w intelekcie. Kiedyś kochałam bardzo chłopaka który własnie był zakompleksiony okrutnie. Przysojny wysoki a taki jakiś dziwny. Kochałam Go bardzo i starałam sie go ośmielać i nie wytykać tego czego sie wstydził ale nic z tego. A co do netu to dobry sposób na poznanie kogoś ale nie jest łatwo i trzeba cierpliwości. Ja wole real.

Gość seben83
znam KLAJSTEERA..!! i popieram -jest atrakcyjnie brzydki..nosi okulary ma krzywe zeby,piegi,dlugi nos jest rudy a pozatym jedzie mu ze heejj ;O