Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M*o*n*i*s*i*a

przemywanie twarzy sokiem z cytryny

Polecane posty

Gość M*o*n*i*s*i*a
tylko wiesz co z tymi drozdzami do picia slyszalam ze trzeba zalac wzaca woda i poczekac az beda zimne i wtey pic albo goracym mlekiem

Gość M*o*n*i*s*i*a
a ile masz wzrostu i ile wazysz ? a wogole skad wujek ci podal taki przepis na te drozdze do picia? ja teraz zmykam sie wykąpać bede pozniej buzka :)

171 i55kg. Ja kiedyś piłam drożdże zalane własnie wrzątkiem. A wujek(nawet inteligenty facet:D)powiedział mi, że jak zaleję wrzątkiem, to zabiję drożdże, więc nic mi nie dadzą. Jak zaleję zimnym, to w połączeniu z cukrem sfermentują i wapń zawarty w mleku będzie przyswajalny dla organizmu. I to podobno ma pomóc. Więc sprawdzam... Miłej kąpieli:) 😘

Gość M*o*n*i*s*i*a
ahaaa no chyba ze tak :) a ja 172cm 58 kg :) jak beda jakies efekty to napisz to tez sie skusze :)

Gość M*o*n*i*s*i*a
brzuszek tylko bo tak to jest ok :) tez musze zaczac cwiczyc

Gość M*o*n*i*s*i*a
jeszcze na zaskorniki musimy jakis sposob znalezc :)

Gość M*o*n*i*s*i*a
a jaki :) ?

Gość M*o*n*i*s*i*a
a wiem raz to chyba robilam ta maseczke sciaga skore

Gość M*o*n*i*s*i*a
a wlasnie nie pamietam trzeba sprobowac :) ale zle sie naklada ta maseczke

Gość M*o*n*i*s*i*a
hehe i nie za ladnie pachnie ale co tam :) chcialabym sobie jakis peeling zrobic domowy moze znasz jakis fajny?

Przelane wrząca wodą płatki owsiane, są dobre na twarz trądzikową i działają jak peeling. Ja robiłam kiedyś z zaparzanych fusów kawy z dodatkiem miodu sztucznego(lejący), żeby nie wysuszyć skóry.

Gość M*o*n*i*s*i*a
dzieki to sobie zrobie jutro :)

Gość M*o*n*i*s*i*a
chcialabym nawilzyc twarz co polecasz :)?

Gość UWAżAJCIE
DROżDżE PRZED WYPICIEM TRZEBA ZABIć WRZąTKIEM LUB GORąCYM MLEKIEM. BO ZAMIAST PORZYTKU PRZYNIOSą KRZYWDĘ. Cytryna jest super na przebarwienia.... ale przy kwasach AHA trzeba stosować wysokie filtry minimum 30. wymyśliłam też świetną maskę...ale najlepsza jest zimą kiedy nie ma słonka. Otóż mieszamy sok z cytryny z odrobiną mielonego ryżu lub kaszy i dodajemy odrobinę kwasku cytrynowego. Nakładamy na buzię na możliwie 10 min. trzeba uważać bo może szczypać. ale buzia jest potem jak nowa. życzę powodzenia.

Gość M*o*n*i*s*i*a
no wlasnie tez tak myslalam ze wrzatkiem trzeba ale nie bylam pewna a ten ryż czy kasza ma byc gotowana i ostygnieta ?

Gość M*o*n*i*s*i*a
Katrinne dzieki za stronke ale niestety moja twarz jest mieszana ale raczej tlusta

Ja też myślałam, że wrzątkiem, ale pije już prawie 2 tyg. zalewane zimnym mlekiem i cerę mam coraz ładniejszą:) Może one źle działają na żołądek? Musze się zapytać lekarza.

Gość M*o*n*i*s*i*a
to jak sie zapytasz to daj znac bo jakos boje sie tak pic na zimno i w dodtaku to niemile

Gość M*o*n*i*s*i*a
a wogole jaka masz cere i duzo krostek?

Moje Drogie Nastolatki! ;) Na zaskórniki i grudko polecam Wam masc z aptek BREVOXYL - smarujecie przez pierwszy tydzien rano i wieczorem, a pozniej tylko wieczorem, a na to kremik nawilzajacy i bedziecie miec piekne buzie. Ja stosuje Brevoxyl juz drugi tydzien i buzke mam idelna. A na noc nakladam tani krem oliwkowy Ziaji, zeby zapobiec wysuszeniom. (bo podobno brevoxyl potrafi baaaardzo wysuszac) A co do odchudzania - cwiczy cwiczyc i cwiczyc!:)

Gość M*o*n*i*s*i*a
to sobie kupie tylko nie wiem czy to pomoze

Sprobuj, kosztuje ok 20 zl i na mnie naprawde dziala. Polecam z reka na sercu. Tylko kup sobie jakis dobrze nawilzajacy krem!!!