Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_acha_

KONKURSY ...KLIKNIECIA ....wątek konkursowy

Polecane posty

Dziewczynki czy możecie nie robić z kafe - \"GłOSOWANKA\" plisss..... zanim przegrzebię wszystkie tematy .trafiam na mnóstwo \"próśb o głosiki\" i \"klikanek na zdjęcia\" a moze tak jeden temat konkursiki ? Co ? Ejjj i wilk syty i owca cała ! Tutaj spotkania kilkających ;) Uwierzcie lubię komus\"kliknaz\"ale jak trafiam na 5 takich tematów to tak sie wqrzam ,że już nie klkam .....

Gość oby to sie przyjelo

Gość poopieram ache
pelno konkursow

oj, acha, w pełni Cię popieram, tylko że na mnie to ciągłe żebranie o klikanie bardziej działa. Jeszcze gdyby te foty były fajne, to pół biedy, ale większość nic w sobie nie ma! Choć gdyby były dobrze zrobione to towarzystwo nie musiałoby tu żebrać i \"ślicznie dziękować\" :-0

Gość do aiwy
nie rozumiem co ci przeszkadza to "żebranie i "dziekowanie",Jestes z natury taka upierdliwa czy masz trudny dzień ?Mnie zupełnie nie przeszkadzają prosby o kliknięcie

nie mam blooga i nie chwalę się fotkami, bo ich nie robię, więc z tej prostej przyczyny ich nie umieszczam :-)

kapikapi, polecam umiejętność czytania ze zrozumieniem - NIE ROBIĘ FOTEK :-) \"do aiwy\", dzień mija mi wspaniale, upierdliwa jesteś chyba ty, wyjaśniłam że fotki są całkiem zwykle, a czasem nawet poniżej poziomu. Bardzo rzadko zdarza się fotka, która rzeczywiście zasługuje na oddanie głosu :-)

Gość do aiwy
jesli tak bardzo denerwuje cię net to wyłacz kompa,moze czas odpoczać od niego pani czepialska ? Jak ja nie lubi takich zawistnych ludzi ,jesooo,co ci przeszkadza,nie chcesz,nie klikaj

Gość aiwo
chyba samej siebie nie kochasz ,idz pogadaj do konia

słonko, jasne że nie klikam, i oczywiście już nie zaglądam w linki z fotkami, bo topików w stylu \"prośba\" albo \"zagłosujcie na moją fotkę\" jest od groma ;-) złość piękności szkodzi ;-) tak jak wy umieszczacie swoje fotki, tak i ja umieściłam swoją opinię :-) Coś mi się wydaje że nie lubisz krytyki :-) chyba tobie potrzebna jest przerwa od kompa, bo stajesz się agresywna :-)

hehehehehe, kapi, chyba Cię lubię ;-) moja wypowiedź dotyczyła wypowiedzi autorki topiku, a tam jest czarno na białym wytłumaczone o co chodzi :-)

poza tym mam nadzieję, że te które błagają o głosy na forum zostaną już na tym topiku i załozycie razem towarzystwo wzajemnej adoracji :-)

Gość aiwo
złość pięknosci szkodzi ,a ty nie masz czym szastać,więc do widzenia ,pa,pa :D

Gość aiwo miłego dnia
żebyś wiedziała ile mnie tu rzeczy przeszkadza,a jednak potrafię przystosowac się do kazdej sytuacji,nawet do takich jak Ty :D:P

nie atakujcie aiwy bo Ona napisała prawdę niestety ..... zresztą kapiki przytoczę Twoje słowa \"Tu chodzi tylko i wyłącznie o kliknięcie a nie oglądanie fotek.\" Dla mnie to niezrozumiałe...bo chyba zdjecie musisięspodobać ,żebyna nie kliknąc-oddać głos...hm? wtedy chyba jest sprawiedliwie ..... Tak czy siak mam nadzieje ,ze bedzie sie Wam tu dobrze klikało. a ja wchodząc na kafe nie bede musiała się przedzierac przez 10 \"klikających\"tematów ....a jak bede miałą ochotę komuś kliknąć tak sama z siebie - to sobie tu wejdę i poklikam :)

Paulka, więc wytłumacz mi w jakim celu mam oddawać głosy? Dla radości rodzica? Czy dla jego chęci pokazania dziecka? Wydawało mi się, że w tych konkursach chodzi o coś innego, ale chyba się myliłam...

Gość jakby bloga achy
julki startowal w konkursie na bank mialby moj glos :)

Gość Alexxxa
Paulko, wydaje mi się, że w tych konkursach chodzi o to, aby wygrało najlepsze zdjęcie. Niekoniecznie musi być artystycznie wystudiowane, ale najbardziej pasujące do tematu, potrafiące "zatrzymać chwilę". Konkurs ma wygrać najlepszy a nie mający najwięcej znajomków.

Paulka, wytłumaczyłas mi to aż nazbyt dobrze, w takim razie nie będę miała dobrych uczynków ;-) O widzisz kapi, jeśli moge (pewnie nie mogę, ale i tak to zrobię), to stwierdzę, iż od fotki, na której trzymasz dzidziusia (zakładam, że to Ty ;-) ) nie mozna oderwać wzroku :-) wiem, że nie chodzi tu o ocenianie, ale zdjęcie jest ładne, wyraźne i jest o wiele lepsze niż niektóre fotki, które oglądałam do tej pory. A miałam juz tego nie robić ;-)

Uważam podobnie jak Alexa \"niech wygra najlepszy\" moim zdaniem jezeli konkurs jest fotograficzny ....o danym temacie ... to najpierw musi spełniać kryteria dobrej fotografii ....a dalej dobranej tematyki ......

Gość aiwaaa a
co sądzisz o zdjęciach achy ja sie dziwie ze ty acha nie strtujesz w konkursach chocby zdjecie glowne bloga albo z bloga te przy lustrze rewelacja

dziekuje 🌻 ale ja się w konkursiki nie lubię bawić .... ;) mimo wszystko fajnie ,że komuś moze się podobać to co robię 😘

no cóż, zdjęcie reprezentujące bloog rewelka! No i znów widziałam fotę, na której Julka \"męczy\" kota ;-) Acha, chyba już Ci ktoś groził z tego powodu kiedyś ;-) Greenpeace nadchodzi ;-)

aiwa... i greenpeace i Ci z doliny Rozpudy ..też kiedyś mnie dorwą .... tylko ,że ten kot sam do Niej lezie .i się łasi ...... a Jula ? Już go nie nosi - za ciężki :P teraz leżą razem na kocu i głaska go ładnie albo przytula :) widzę ,że jesteś w temacie - akcji sadystycznej :P echhh pozniej była akcja anorektyczna .a niedługo pewnie jakaś nowa się wymnozy .....:)

matko, acha, sesja na pikniku coś wspaniałego! Nie jedno z tych zdjęć powinnaś zgłosić na konkurs!

paulka :*samodzielna oferma :P aiwa ...ta zdjęcia ok ale zbyt naświetlone jak na moje oko :P ;)

no tak, nie dość że jesteś anorektyczką i pozwalasz na męczenie zwierząt, to jeszcze trujesz swoje dziecko dając mu chabry do jedzenia... no wiesz!

buhahha nie dość ,że chabry to wyobraz sobie \"pasę\"Ją danonkami ,które są meeeeega szkodliwe , tłuyczące , chemiczne i wiesz co ? wyrodna tez jestem ........bo nie gotuje obiadków specjalnych i .... nie ścieram sama soczków tylko kupuje -chemię ! ale to nic paulka tez taka wyrodnaaaa ;)