libi sztisel 13 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: nigdy tam nie byłem Serio?? To jakis ewenement jak na gien zeta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 1 Napisano 5 godzin temu Co to jest diskord jakiś wypok kolejny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 5 godzin temu Ale kiepsko u was z samoocena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libi sztisel 13 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, BożaOdbytnica napisał: No i chùj tu zawsze człowiek się czuje na miejscu nawet daleko stont a gdzie wybyłaś pochwał sie. W p o l sce trzeba siedziec a nie jakies eskapady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 58 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, libi sztisel napisał: Ale jesteś tajemniczy powiedz starej ciotce . Tu mnie chcą obywatelstwa zabierać to może znajdę nowych psiapsi tam się wchodzi tylko na zaproszenie i poręczenie taka tam patologia xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 1 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, libi sztisel napisał: Serio?? To jakis ewenement jak na gien zeta Ja tez nie ale ja bumer. Syf I malarią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 5 godzin temu To jakas wylegarnia stalkerow i peedofili ten discord Ja nie uzywam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 58 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, libi sztisel napisał: Serio?? To jakis ewenement jak na gien zeta nie miałem czasu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 1 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, libi sztisel napisał: a gdzie wybyłaś pochwał sie. W p o l sce trzeba siedziec a nie jakies eskapady Daleko w pìzdu na Grenlandię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libi sztisel 13 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, monsieur1 napisał: To ty stara jestes krejzi? Myslalem, ze 35 max Stara jak ten choj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 5 godzin temu Platforma do czatowania Wykop to bardziej newsy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wuj boży 35 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Z rana w pracy popija? A to bycie tutaj rok, a nie kilka lat, to też kwestia pomylenia literek? ponad rok czyli tez sie zgadza z imidzem pijaka co po dópie sie podrapie i zapomni co robil 5 minut temu no zycie, ty chyba masz jakas nerwice natrectw, nie widzialas ludzi nayebanych po dlugim czasie jaki to stan umysłu nieogarniętosci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libi sztisel 13 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: tam się wchodzi tylko na zaproszenie i poręczenie taka tam patologia xD To kiedys tak było na gmailu podobno ze trzeba było mieć zaproszenie zeby zalozyc pocztę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 58 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, monsieur1 napisał: Platforma do czatowania Wykop to bardziej newsy chyba do strimowania xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 1 Napisano 5 godzin temu Kùrwa ile tych czatów mesendzery locapy na chùj ludziom tyle tego guwna 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 5 godzin temu Wow to zazdro babka, chcialbym do grenlandii, moge do ciebie przyplynac statkiem? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libi sztisel 13 Napisano 5 godzin temu Ej wczesnie jest a myslaalm ze 3. Chyba posypałam sie wiekowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 1 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, monsieur1 napisał: Wow to zazdro babka, chcialbym do grenlandii, moge do ciebie przyplynac statkiem? xD A przypłyn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libi sztisel 13 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, BożaOdbytnica napisał: Daleko w pìzdu na Grenlandię Serio? Super (o ile jaj sobie nie robisz) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 5 godzin temu Do strimowania.to chyba twitch No ja wiem babka, ja fejsa tez nie mam, a na whatsapp tylko z babcia pisze xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libi sztisel 13 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, BożaOdbytnica napisał: A przypłyn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 1 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, libi sztisel napisał: Serio? Super (o ile jaj sobie nie robisz) Nom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 5 godzin temu Stara ale jara krejzi, hihi xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 74 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, wuj boży napisał: ponad rok czyli tez sie zgadza z imidzem pijaka co po dópie sie podrapie i zapomni co robil 5 minut temu no zycie, ty chyba masz jakas nerwice natrectw, nie widzialas ludzi nayebanych po dlugim czasie jaki to stan umysłu nieogarniętosci? Wiem jak działa psychologia grupy ale mniej że litość i wstydu oszczędź sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 1 Napisano 5 godzin temu Dobra 1 50 odkładam ten złom i zaklejam oczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 5 godzin temu Chetnie xD A z Irlandii doplyne? Czy musze z Norwegii przez Islandie? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wuj boży 35 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Wiem jak działa psychologia grupy ale mniej że litość i wstydu oszczędź sobie. ty probujesz traktowac pijakow jak czezwych zamaist se odpuscic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 1 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, monsieur1 napisał: Chetnie xD A z Irlandii doplyne? Czy musze z Norwegii przez Islandie? xD A ja nie wiem bo mam chùjowo orientację w terenie. Wodom na lewo i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 5 godzin temu Nara xD Musze skads okret wyczaic xD Moze Krejzi ze.mna.poplynie.XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 1 Napisano 5 godzin temu Na pontonie z inzynierami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach