Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość errata.....

W co juz nie wierzycie???

Polecane posty

Gość errata.....

Gość w zębową wróżkę

Gość Kalina z Lwowa
w co? w siebie

Nie wierze w: -swoje możliwości -to że będe jeszcze sczęśliwa -samą siebie rownież

Nie wierzę: że bocian przynosi dzieci :P że istnieje ktoś taki jak Św. Mikołaj lub Gwiazdka :) że istnieje Zębowa Wróżka :) że istnieje lekarz-niełapówkarz :P że istnieje uczciwy polityk :P że istnieje Bóg ... i wiele innych rzeczy

Jakiś czas temu rozmawiałem przez gg z dziewczyną z Biłgoraja na różne tematy.Wszystko było ok dopóki się nie spotkalismy twarza w twarz(wcześniej nie wymieniliśmy się fotkami) wczoraj ja widziałem na dyskotece,nie chciała ze mną nawet chwilę pogadac.

Jest bardzo religijną osobą co często podkreślała. I po tej \"przygodzie\" z nią jestem bardziej niechętny do katolicyzmu jako takiego choć wiem że nie można oceniać wiary przez pryzmat jednej osoby,wiem po prostu że wielu wyznawców to bardzo fałszywe osoby.

bardzo rzadko można spotkac naprawdę religijne osoby, z reszta co się dziwic jak prawie wszyscy zostali niejako zmuszeni do przyjęcia tej religi mnie ostatnio zwierzał się chłopak ktorego zostawiła dziewczyna i wróciła do swojego ex brutala. twierdziła że jego wiara nie pozwala jej się do niego zbliżyć (oczywiscie chodziło o sex). a facet naprawdę katolik pelna gębą.

Przykro mi że tamta dziewczyna oceniła mnie tylko po wyglądzie i przez to mnie skreśliła, nie musieliśmy być parą ale pogadac moglibyśmy.Ale ona się ode mnie od razu całkowicie odcięła

już niedługo okaże sie ze wszystki dziewczyny z Biłgoraja i okolic są beznadziejne i patrzą tylko na wygląd :o

Gość poziomko...
A Ty nie patrzysz??