Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monikkkkka

czy mozna nie potrafic z kims zerwac???

Polecane posty

Gość monikkkkka

kocham pewnego chlopaka, ale on ma dziewczyne i zapewnia mnie ze chce byc ze mna ale niestety nie potrafi z nia zerwac bo jak mowi nie nalezy do takich osob, ja niestety zastanawiam sie czy tak nprawde powodem jetsto ze jednak on ja kocha. co o tym myslicie??

Prawdziwym powodem jest to ze jest wygodny, boi sie zmian albo lubi mieć coś w zapasie. I jest nie uczciwy, niestety. Chcesz faceta, który może będąc z tobą pokochać inną i bać się ciebie o tym poinformować? Głupota ludzka bywa przerażająca:o

Gość monikkkkka
on mnie oszukal nie mowiac ze ma inna, ja go bardzo kocham on chce ze mna byc ale twierdzi ze nie potrafi zerwac z tamta nie chce z nia byc ale on nie nalezy do osob ktore potrafia kogos zostawic i czeka az ona to zrobi, tez nie wiem co robic czy ufac mu czy zaryzykowac i czekac na niego

Gość kobito
facet kręci na dwa fronty

a daj sobie spokuj kobieto. Jak chce być z toba to niech zerwie, taki z niego facet jak z koziej rzyci waltornia, jeżeli mówi że się boi. Bedziesz czekac a on sobie ulozy życie ze swoją albo znajdzie inną i dla niej rzuci swoją obecną pannę. Tylko ty bedziesz cierpieć. Oprzytomniej i idź dalej - co ma być to będzie.

Gość monikkkkka
on jest z nią tylko z litosci, tylko dlatego ze nie potrafi tego zerwac a mnie kocha,wiem

Monika, tez kiedys mialam taka sytucaje, w koncu facet zerwal z tamta dziewczyna, tylko po to, zeby po tygodniu do niej wroic:( nie polecam.widocznie cos go przy niej trzyma.

Gość monikkkkka
poznalam go przez internet znam go 1,5 roku nie wiedzialam ze ma kogos gdybym wiedziala nie angazowalabym sie wogole i bylibysmy napewno znajmomymi a tak to ze on myslal ze mu sie to rozwali to narobil mi nadzieji nie wiem co robic.Ja go kocham mocno

Gość monikkkkka
Nie wyobrażam sobie życia bez niego

Gość Aionka
mój ze mną nie umiał zerwać bo jest niedojrzałym tchórzem. Czekał aż to ja odejdę, a nie czuł już do mnie nic od dawna. Latał za innymi jak sie po fakcie dowiedziałam, a wydało sie jak chciał mnie zdradzić z 20 latką. Tchórz i tyle. faceci to najchętniej zrywają jak już mają jakieś zaplecze. Zabajerują laske na boku i wtedy jak już jest ich to łaskawie odchodzą od dawnej miłości.

ja tez kiedys mialam taka sytuacje...koles mial dziewczyne...do mnie tez cos \"niby czul\" ale jakos nie mogl sie z nia rozstac wiec dalam sobie spokoj...od tamtej sytuacji minely 3 lata a on czasami do mnie pisze zupelnie nie wiem po co....nie reaguje na to bo wiem ze i tak nic z tego nie bedzie chociaz nadal bardzo bym chciala...ale niech sobie bedzie z tamta...tak wybral......

Gość monikkkkka
Nie jesteśmy nastolatkami.On jest przed 30 ja o pare lat młodsza

Gość czy można być
aż tak naiwnym jak Ty?

Gość blueiris..
mozna nie umiec zerwac. sama to teraz przezywam. troche z obawy przed zmienia. a troche z obawy przed zranieniem uczuc. nie oceniajcie tego faceta z gory