Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urlopowiczkaaaa

LAST MINUTE - sprawdzone biura podróży może ktoś zna

Polecane posty

Gość urlopowiczkaaaa

Chcemy wyjechać z mężem na urlop, najlepiej jak najszybciej, więc last minute będzie ok. Tylko pytanie: w jakim biurze podróży wykupić żeby się nie naciąć? Co polecacie? Jakie biuro? Gdzie warto pojechać?

Gość urlopowiczkaaaa
nikt nie zna? :(

Gość urlopowiczkaaaa
:O:O:O Ja z GOOGLE umiem korzystać, ale pisząc SPRAWDZONE mialam na myśli to że ktoś korzystał i mógł by mi polecić, bo OSOBIŚCIE wie że są w porządku... To że sobie biuro podróży napisze że sprawdzone to jeszcze o niczym nie przesądza...

Gość 21 lat mam
pisze bo korzystałam z travel planet

Gość urlopowiczkaaaa
yyyy a coś bardziej na południe? ;) bliżej krakowa? ;)

Gość maccciek
ja bym chciał z żoną i 13 latnią córką do Tunezji na 2 tygodnie, mam na to 5500 zł. Da sie coś zorganizować?

Gość urlopowiczkaaaa
Ja bym chciała gdzieś w Europie, może Francja? Włochy? Na jakiś tydzień... w kosztach max. 2000 na osobę. Podróż we dwoje.

maciek--> Tobie proponuję jedynie Triadę i hotel Residence El Kantaoui w Porcie El Kantaoui. Małe, kameralne miasteczko portowe. Do najbliższego większego miasta Sousse jakieś 10 min. tzw. Tuk-Tukiem czyli motorkiem z kilkoma siedzeniami lub taksówką za 5 DT. Normalnie zaproponowałabym centrum Sousse, ale niestety tam hotele sa o tej porze dośc drogie - pełnia sezonu. Urlopowiczka ---> w kierunkach europejskich niewiele pomogę, ale wiem, ze kwota która podałaś to ewentualnie apartamenty z wyżywieniem własnym znajdziesz, a jak z wyżywieniem to i tak to będą cieńkie hotele. W następnym roku kupujcie w ofertach first minute, naprawdę bardzo się opłaca. Maciek np. w GTI dostałbys za tą kasę pobyt w Turcji w czerwcu w 5 * hotelu za 5.500, ale wykupując to już w grudniu lub styczniu i wpłacając jakies 40% a resztę 30 dni przed wyjazdem. podróżniczka: http://www.easygo.pl/wycieczka/wlochy/kalabria/park-15001.html?od-2007-08-25 poczytajcie o hotelach na forum gazety.pl - Turystyka http://forum.gazeta.pl/forum/0,53940,1997830.html

Gość pilotka-turystka
czytanie o hotelach na forach tak naprawdę niewiele daje, oceny są baaardzo subiektywne

Gość jestem bardzo bardzo ciekawa
itaka...polecam wyjazd do portugalii, super było

Gość z moich doświadczeń wynika
że nie ma reguł. Oczywiscie mozna sobie zaplanować wakacje z jakimś znanym biurem podróży i jeśli coś nie wypali przynajmniej nie obwiniać sie za naiwność,ale jadac nawet z biurem istniejacym na rynku od 20 lat i wychwalanym, można trafić na : pokój na parterze bez suszarki; pokój z widokiem na pralnie,budująca się drogę.., sąsiadów urządzajacych imprezy noc w noc; drogę na plaże prowadzacą obok śmierdzacego pastwiska; karalucha w łazience ( albo i dwa),brak miejs przy basenie itd, itd

Może nie daje, ale pozwala chociaż przygotowac się na ewentualne wpadki o których mówią ludzie i \"wypośrodkować\" ich opinie. A Portugalia to chyba nie w tym przedziale finansowym :)

Zgadzam się z wypowiedzią powyżej. Każdy ma inne wymagania. Jeden za kwote 3000 zł spodziewa się gruszek na wierzbie i wachlującego Araba a drugi pojedzie za 2.000 i wróci zadowolony i bedzie chwalil biuro pod niebiosa.

Paris słońce powied mi czy byłas może w Słonecznym Brzegu w Bułgarii?? I czy ci się podobało:) Wiem, że jesteś ekspertem od wycieczek zagranicznych, więc moze bedziesz mi mogła coś więcej powiedzieć na temat tego miejsca:)

W Słonecznym Brzegu niestety nie byłam i nic nie wiem :o ....a do eksperta to mi daleko, ja tylko mówię co wiem :) 🖐️

Gość Raisa444
Ja byłam last minute rok temu z Salt Travel w Złotych Piaskach i mogę polecić wszystkim! Szczególnie jeżeli liczysz na relaks, opaleniznę, ale i troszkę zwiedzania. Pięknie jest i fajne warunki z tym biurem podróży.

Gość Albertyna44
Raisa444 ja również byłamz ST, co prawda rok temu ale naprawdę było super, w tym roku niestety nie miałam urlopu na wakacjach, ale za rok to nadrobię :)