Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokieteczka

czy wy tez uważacie, że najbezczelniej i najniebezpieczniej jeżdżą warszawiacy?

Polecane posty

Ale kiedyś na \"ósemce\" robiłam z mężem zestawienie na największego przygłupa: wyszło nam nr 1 stare BMW z Pruszkowa, nr 2 corolla(pewnie służbowa) z Warszawy, nr 3: astra z Warszawy nr 4: Litwin espace\'m :P:P:P:P:P

przecież napisałam, że CymBały:P:P:P:P:P:P Kiedyś widziałam takiego CB, co wjechał pod prąd na drogę, na którą nie można (tak sie wszystkim wydawało) wjechać:D:D:D:D:D:D

Bzdury. :O Warszawiacy jeżdżą płynnie, a chamscy kierowcy trafiają się wszędzie - i w Warszawie, i w mniejszych miejscowościach. To kwestia kultury na drodze, a nie miasta, z jakiego się pochodzi! :O

Gość Mr T
he.. nie mowiac o drogach w cb rondo bernardynskie.. to chyba jedno jedyne rondo w UE na ktorym nie dosc ze nie ma zasad ... rondo na ktorym zjezdza sie ze srodkowego pasa, a krazy na nim na zewnetrznej.. he smieszne! no racja ze wiekszosc duszacych to stare srupy, ktore ledwo jada, do odcinki tak ze juz olej przepala i swietna chumra za autem

Gość warszawski kierowca
Warszawiacy jeżdza szybciej i znacznie szybciej podejmują decyzje odnośnie manewrów, dlatego mogą byc uwazani za drogowych szaleńców. ale to wszystko zazwyczaj jest kontrolowane. Ktoś kto jedź po koziej wólce z punktu A do punktu B nie zrozumie kogoś kto na codzień żeby przejechac z punktu A do B musi minąc kilkaset samochodów, pokonac kilkanaście albo kilkadziesiąt skrzyżowanic z sygnalizacją, zmagać się z korkami, protestami i blokadami Sam jak się umecze to jak wyjeżdzam z wawy to jadę tak szybko jak się da, to forma odreagowania i nic mnie tak nie wkurza jak zawalidroga.

Gość moja mama robi krupnik
ale to "oplynne warszawskie jezdzenie" jawi mi sie jako chamskie panoszenie sie i tyle ;)

warszawski kierowco, nie wiem, czy sam przyznałeś, że Warszawa to dżungla, jazda autem to jak walka o byt...i prawa dżungli:P:P:P:P

Gość ullkowski233
Ja już po prostu w obawie i o swoje bezpieczeństwo kupiłem dobry i sprawdzony rejestrator jazdy BLACKVUE DR 500GW-HD Człowiek nigdy nie ma pewności co spotka go na drodze a to jest najlepsze rozwiązanie.