Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Starająca

Czy komuś udało się zajśc w ciąze w pierwszym iesiącu po odstawieniu tabletek?

Polecane posty

Gość Starająca

zalezy jak długo brałaś tabletki jak długo, to nawet nie zdrowo, zebys zachodzila

Gość Starająca
14 miesięcy

Gość zaraz po
jest ryzyko ciąży mnogiej

Gość Starająca
A ja bym hchciała bliźniaki,zawsze chciałam,ale u mnie w rodzinie nie ma bliźniaków,

hej :) ja niestety nie jestem takim \"przypadkiem\", ale moje dwie kolezanki tak :) powodzonka:)

Gość Starająca
Bardzo bym chciała zajśc w ciążę jak najszybciej,dlatego jestem ciekawa czy komuś udało się juz w pierwszym miesiacu

Ja zaszlam od razu :) ostatnie opakowanie skonczylam w grudniu, 30 grudnia dostalam @ a w polowie stycznia postaralismy sie o nasza coreczke :) Jak do tej pory wszystko przebiega super, mala rosnie zdrowo a za dwa miesiace bedzie juz z nami :) Dawki hormonow w tabletkach sa naprawde niewielkie i usuwane z moczem, nie gromadza sie w organizmie kobiety wiec nie powinno to miec wplywu na ciaze czy dziecko, ale wiadomo ze jak ktos planuje dziecko to lepiej troche poczekac po odstawieniu i zaczac brac kwas foliowy :)

Gość hania_30
ja zaszlam od razu, tzn w drugim m-cu, bo w pierwszym niezabardzo sie staralismy:)

Gość ja tez w drugim
miesiacu bo mnie lekarka kazala poczekac ze staraniami do pierwszego naturalnego okresu. zaraz po nim sie udalo :)

Gość hania_30
aha, co do ryzyka ciazy mnogiej: to jest szansa ale bardzo mala. moja mama jest z blizniakow,i mialam nadzieje,ze po zajsciu w ciaze zaraz po odstwaieniu tabletek tez bede miala szanse miec blizniaki,ale niestety nie udalo sie:(jest jedno malenstwo:)

Gość Starająca
Ja biorę już od 3 tygodni kwas foliowy,mam już jedno dziecko a teraz pragniemy jak najszybciej drugiego.

Gość xxxnetka
Ja zaszłam po 7 mc. Tabletki brałam 2 lata.