Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haiillie25

ORKIETSRA czy DJ????

Polecane posty

Gość haiillie25

co lepsze na wesele??? na pewno byliscie na niejednym weselu. a nawet jak nie, to przy czym woleli byscie sie bawic???? pytalam na "slub i wesela" ale tam cisza, nikogo nie ma.

Ja bym chciała DJ ale ze względu na rodzine i starszych gości orkiestre... chociaż jakbym mogła to bym zrobiła dwa wesela hehe:) Jednak ostatecznie to zdecydowanie orkiestrA Rodzice by sie przerazili jakby usłyszeli muzyke typu house lub electro na weselu

Gość haiillie25
nie chodzi o muzyke typu house!!!!!!!!!! boshe..... przeciez z dj'em ustalasz co ma grac i sama wybierasz piosenki. troche wolnych przebojow np whitney houston, troszke szybszych, ale zadnego techno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! poza tym dj prowadzi zabawy, konkursy itp

Gość tez tak uwazam
zdecydowanie orkiestra :)

Ale nie o to mi chodziło. Po prostu moja koleżanka zrobiła sobie takie wesele. Typu house. Ja bym wolała dj właśnie w takim celu jak mówisz. A orkiestra też robi konkursy:P

ja bylam na weselu z dj i bylam tez na takich z orkiestra. orkiestra czasami gra tak, ze szkoda slow, wiec dj byl lepszy, ale jak ma sie namiary na super orkiestre, to ja bym wybrala orkiestre... jakos tak bardziej pasuje

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiii
Zdecydowanie DJ Takie prawdziwe polskie wesela okropnosc ta muzyka jest dla prostakow Ja osobiscie nie potrafie bawic sie przy takiej muzyce Moze dlatego ze nie jestem polka

Gość nie orkiestra
wszystkie orkiestry są fatalne. ale w końcu wesele robi się dla rodziny, nie dla młodej pary :o

Wesele bez orkiestry to zegarek bez budzika.Byłam na 2 weselach gdzie grał DJ totalna porażka,Z orkiestrą jest inaczej.

Gość AniaMichal Zabrze
Witajcie dziewczyny , ja widze ze jest tutaj wiele skrajnych opinii , musze sie z Wami podzielic wrazeniami z naszego wesela które mielismy we wrzesniu. Z restauracji dali nam namiary na DJ z którym wspólpracuja, spotkalismy sie z nim, i juz na pierwszym spotkaniu podjelismy wspolnie z mezem Decyzje ze to musi byc Ten facet ktory nam poprowadzi wesele (choc wczesniej mielismy 4 spotkania z innymi DJ'ami ) Poprostu facet jest Konkretny , potrafil nam doradzic i pomóc w wielu sprawach dotyczacych wesela i przebiegu , pozatym postawilismy na Fachowosc i dlugoletnie doswiadczenie , a takze na specjalne atrakcje jakie nam zaoferowal owy DJ , tzn- Wysokiej klasy sprzet, swiatla dyskotekowe , wystepy w stroju Elvisa, konkursy i zabawy. Uwierzcie mi dziewczyny ale u zadnego innego DJa nie znalazlam tylu potrzebnych i Wspanialych rzeczy naraz. Impreza byla Kosmicznie udana !!! , ten czlowiek potrafil zabawic Wszystkich gosci, nawet seniorów a bylo ich kilka. Muzyke ustalilismy wczesniej w porozumieniu z DJem i znalazl dla nas takze czesto wiele ulubionych melodii. Ten facet jest Bezkonkurencyjny ! a bylam juz na 8-9 weselach takze z DJami i mam porównanie. Musielismy na drugi dzien naszym niektórym gosciom przekazac namiary na tego DJa , bo to bylo wesele jakich wiele moich gosci szybko nie zapomni... Zycze Wam dziewczyny zebyscie mialy takiego Wspanialego DJ jak my z mezem mielismy. Podajemy Wam z grzecznosci tel do tego DJa ; tel- 501 160 757 Piotr . Polecamy na 100% . Facet pozatym jest rekomendowany w kilkunastu restauracjach...sprawdzilismy niektóre...hi hi hi , takze to jest 'the Besciak' i tyle ! Zaden zespól czy orkiestra!! Tylko sprawdzony DJ Wodzirej zagra to co chcecie i zabawi wszystkich gosci... Od tej pory bedziemy chyba tylko chodzic na wesela z dobrym DJem a zwlaszcza z tym panem o którym piszemy hi hi hi. Pozdrawiamy- Szczesliwi malzonkowie ; Anka z Michalem

Gość chłopak się reklmuje D
"Uwierzcie mi dziewczyny ale u zadnego innego DJa nie znalazlam tylu potrzebnych i Wspanialych rzeczy naraz" A jakie to te potrzebne rzeczy? "swiatla dyskotekowe , wystepy w stroju Elvisa,konkursy i zabawy." No cudowności ten DJ., Konkursów i zabaw nie robi na weselu chyba nikt prócz niego a wesele bez świateł a przede wszystkim bez DJa w stroju Elvisa - toż to nie wesele:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci