Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawe co słychać

ciekawe co słychac u mamy już teraz czwóreczki?

Polecane posty

taaak, i pewnie wszystkie inne choroby tez bedzie mialo... ale co ty sie martwisz, przeciez Paulka napisala ze uczy ja chodzic wiec Mancia sama do lekarza pomaszeruje :P Paulka, trzymaj sie, pozdrawiam!

Wiecie co- tak sobie poczytałam i musze stanac w obronie Paulki. jak ja bym tylko chciała to tez moze mnie byc pełno i moge odpowiadac praktycznie na kazdy temat.Tylko mi się nie chce. Jestem tak zorganizowana ze mam wszystko porobione co trzeba i jak Ola spi to całe dwie godziny moge klepac. Rano wstaję i gotuje obiadek dla meza i dzieci a mam ich dwoje. Ogarniam chałupkę w miedzy czasie i wychodze na spacerek ok 10.30.Wracamy w południe Olcia je zupkę i idzie spac .I mam czas wolny.Powiesiłam pranie które się wyprało, pozbierałam zabawki,poczytałam neta,pogadałam przez tel.I w sumie sie nudze. Olcia wstanie zje obiadek,pózniej na 16 robię obiad dla mezai starszego i idziemy na podwórko.Wracamy ok 19.Kolacja ,kapanie ,porzadki i o 21 moge dalej klikac ile tylko wlezie. Wychodzi na to że Paulka jest dobrze zorganizowana i tyle.Nie rozumiem co komu do tego że sobie klika.Pomyslcie!!!!!