Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna i zdolowana

Moj partner pije, a ja tego nie lubie.

Polecane posty

Gość smutna i zdolowana

Nie pije codziennie, ale kazdy piatek, sobota, niedziela, po 3 - 4 piwka wieczorem. Czasem tez w ciagu dnia. Mamy male dziecko. Partner tlumaczy sie, ze nie chodzi po knajpach tylko ppije w domu, nie awanturuje sie, ze to tylko 3 piwka. Problem w tym, ze on nigdy nie wypije tylko jednego piwa. Jak mu zabraknie, to idzie do sklepu. Nie chce zeby to przerodzilo sie w nalog, nie chce zeby pil przy dziecku.

Gość farolala
kobieto daj mu swiety spokuj , i napij sie razem z nim

Gość dzyndzun
Przykro mi z tego powodu:( Szczerze współczuję....

a co on siedzi nad dzieckiem i chleje? moim zdaniem robisz problem bo powinnas sie cieszyc ze nie szlaja sie po barach i nie wraca nad ranem... sluchaj to co z tego ze nie pije jednego piwa? jesli nie przymieracie z glodu, niczego wam nie brakuje to o co chodzi? kurde moim zdaniem robisz porblem ;) moj tata tez lubi wypic piwo, i nie tylko jedno ale czy to jakis powod do obawy? wie kiedy przystopowac i to najwazniejsze, po knajpach tez sie nie szlaja tylko w domu kulturalnie, po tym sie nie awanturuje tylko jest normalny, spokojny...

Gość fu9wgiff
co za pierdolnięta baba!

moj facet nie pije i sie z tego ciesze ale jakby pil w domku tak jak twoj to bylabym szczesliwa ze nie szlaja sie gdzies, nie wiadomo czy gdzies sie nie bije po pijaku czy cos... a jak jego kontakty z dzieckiem? normalnie wszystko w porzadku?:) to ty kobieto nie masz sie czym martwic;) moze dla niego to forma relaksu? kurde daj spokoj bo przesadzasz

Gość smutna i zdolowana
Tak, dla niego jest to forma relaksu. Kiedys mi powiedzial, ze dla niego idealny wypoczynek to piwo i seks. Ostatnio chcial zebysmy pojechali na wczasy gdzies w tropiki, byloby super tylko jak sobie pomyslalam, ze on w kazdej knajpce sniadanie, obiad czy podwieczorek bedzie zaliczal piwo czy dwa, a ja bede sama z dzieckiem sie uzerac, to podziekowalam. Powiedzialam, ze to dla mnie zaden wypoczynek. No i zrezygnowal z wyjazdu. Czyli wolalby pic piwko niz bawic sie z malym... :(

a skad wiesz ze wlasnie tak by bylo? a jak jest w domu? tylko ty sie zajmujesz dzieckiem? przesadzasz, robisz problemy z niczego dla ciebie relaks to np lezenie w wannie z goraco woda a dla niego piwko! poza tym jak chcial jechac w te tropiki to dlaczego mialby sobie nie wypic czasem? przeciez z dzieckiem tez moglby sie pobawic! poza tym wydaje mi sie ze nie pilby 3 razy dziennie tak jak mowisz skoro napisalas ze on tylko w weekend czasami sobie popija

Nie w weekend czasami, tylko dziewczyna wyraźnie napisała, że w każdy piątek, sobotę i niedzielę!!! Jak dla mnie, to coś takiego jest nie do przyjęcia. Mój facet pije 1 piwko 2 - 3 razy w tygodniu (czasem jedno na tydzień, czasem w ogóle) i uważam, że wystarczy. Jestem uczulona na podchmielonych ludzi, a już w ogóle nie cierpię pijaków.

wiecie co kobiety dla was to tak zle i tak nie dobrze;/ ja bym sie cieszyla ze moj facet nigdzie nie wychodzi na noc tylko normalnie kulturalnie siedzi w domku! to co z tego ze co weekend wypije? moze dla niego to normalne i forma relaksu! wy naprawde szukacie problemow i wam nikt i nic nie dogodzi

smutna, takie są bardzo często początki choroby alkoholowej. masz sie czym martwic. nie twierdze, ze na pewno bedzie zle, ale jest duza szansa. poszukaj zrodla problemu, moze najlepiej udajcie sie do specjalisty. dzialaj szybko i zdecydowanie.

Jak facet nie widzi innych form relaksu, jak tylko taką, żeby nachlać się piwska, to gratuluję podejścia do życia. Na szczęście, mój jest normalny i ma inne rozrywki niż picie. Wszystko jest dla ludzi, ale trzeba korzystać z tego z umiarem i bez szkody dla innych.

Gość smutna i zdolowana
Wiem ze tak by bylo bo juz nie raz wyjezdzalismy, tylko jeszcze bez dziecka. Myslalam ze uzyskam tu jakies rady, ale widac sie pomylilam.