Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rapacious

musze sie nauczyc jezyka obcego w miesiac - JAK?

Polecane posty

Gość rapacious

Gość dżiga
oglądaj filmy, na których aktorzy mówią po angielsku z tłumaczeniem na polski - ja się w ten sposób nauczyłam :) może nie w miesiąc, ale to pomaga :)

wyjedz do danego kraju, najlepiej tak bys nie mial kontaktu z polskim innych mozliwosci nie ma by poznac w miesiac jezyk no i zalezy jeszcze jaki jezyk obcy

Gość rapacious
nie chodzi o angielski tylko francuski i na razie nie moge wyjechac ani nawet za bardzo na kurs sie zapisac - raczej interesuja mnie metody domowe

Gość minhoi
w miesiac poznasz tylko podstawy/na kursie intesywnym/ i najlepiej oczywiscie w danym kraju,ogladaj tam duzo programow tel i staraj sie rozmwaiac np w sklepie

no to ogladaj tv po francusku, czytaj ksiazki (na glos bo wtedy slyszysz jak zle mowisz) i gadaj z kikms kto juz zna... na jakims forum znajdz sobie jakiegos francusko gadajacego czlowieczka...

Gość minhoi
a jesli chodzi o francuski,to jest niestety trudnym jezykiem,ja sie go ucze,niedlugo zapisuje sie na kolejny kurs i musze poswiecac na nauke duuuzo czasu

Gość rapacious
gramatyka to pol biedy tylko wymowa to jakas masakra :(

Gość wattcher
JEST TO NIEMOZLIWE -niestety.Trzeba myslec predzej.Jezeli ktos tobie mowi-mozna,ten sie myli.Cos niecos sie nauczysz i mimo wszystko rob to.Ale to tylko podstawy.Jak zabrac sie do tego najlepiej,najskuteczniej?Pochodz po ksiegarniach i popytaj tam o dobry podrecznik.

Gość rapacious
a gdzie mozna znalezc kogos z kims da sie pogadac po francusku? przez internet rzecz jasna?