belong_to_you 0 Napisano Sierpień 6, 2007 Witam! Mam pytanie do wszystkich pacjentek dr Koźlika. Byłam u niego raz na prywatnej wizycie i zpałaciłam 80 zł (wizyta+USG). Teraz jestem w ciąży i chciałabym zapytać jakie mniej wiecej są koszty wizyt u tego gin? W jakich cenach są badania itp.... Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
belong_to_you 0 Napisano Sierpień 6, 2007 hop hop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makula 0 Napisano Wrzesień 10, 2007 nie polecam, radzę poszukać innego ginekologa do prowadzenia ciąży, omal nie straciłam dziecka przez jego niedopatrzenia, w razie problemów umywa ręce, mówi że będzie przy porodzie a potem nie odbiera telefonu, podobno zawsze tak robi, niestety ja dowiedzialam się o tym za późno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anims Napisano Wrzesień 23, 2010 obudź się dziewczyno!! nikt nie jest w stanie przewidzieć na 100% kiedy zaczniesz rodzić i czy lekarz prowadzący akurat będzie wolny w tym czasie, oni przecież też maja swoje życie. A na marginesie, wyobrażasz sobie sytuację, że Twój lekarz prowadzący ma oprócz Ciebie jeszcze 30 pacientek i 5 z nich zaczyna rodzić w tym samym czasie, i co? przy której będzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach