Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolk22

Kolejne wizyty u gina

Polecane posty

Gość Karolk22

Mam pytanko, niedlugo bede musiala wybrac sie drugi raz do gina w celu przepisania recepty na kolejne tabletki anty.W zwiazku z tym, czy konieczne bedzie badanie jesli chodzi mi tylko o wypisanie recepty na tabletki?czy gin moze robic jakies problemy? prosze o odpowiedz

Gość Musi to na Rusi
Przecież nie zmusi Ciebie do badania!!!! Jak nie chcesz to nie, ale czasami lepiej sie zbadać kontrolnie raz na 3-4miesiące

Ja mowie,ze jest wszystko ok i chodzi tylko o recepte :) wiec nigdy mi problemow nie robila. ale wiecej niz 2 opakowania nie przepisuje, wiece chodzic czesto trzeba

Gość monini
hej, ja na Twoim miejscu poddałabym się badaniu. Jeśli to Twoje pierwsze tabsy i początki ich brania to lepiej sie zbadaj. Pamietaj że to Twoje zdrowie i przyszłe macierzyństwo... ps: ale jak napisała Musi to na Rusi -nikt Cię do badania nie zmusi!!

ja biore yasmin :-) co roku robie nadania i cytologie.a lekarz przepisuje mi 6 paczek na raz (powiedziała,że tyle max można przepisać),zanosze do apteki \"na dobre i na złe\" (to chyba sieć....)i zostawiam recepte i mam pół roku,żeby je wykupić (zależy od kasy niekeidy biore 3 paczki na raz,niekiedy co miesiąc wykupuje po 1)

Gość łechtaczkowy
migotka a jak się czujesz po tych tabletkach? Jakieś skutki uboczne, przyrost wagi, itp??