Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wanilia*

ale mam czubek!!!!

Polecane posty

Gość wanilia*

dziewczyny kupiłam sobie i zrobiłam farbe pallet readiance lśniący brąz ta do ciemnych włosów i chwyciło owczem ale tylko czubek tak mniej wiecej do ucha reszta jak była ciemna tak jest co mam teraz zrobić jak doprowadzić reszte włosów do porządku chodzi mi otaki jasny brąz

Gość sesi
ja też robiłam tą farbą , i przewidziałam to że mogę mieć jasny czubek ;p ponieważ mały odrost a resztę włosów ciemny brąz więc położyłam farbę zgodnie z zaleceniami na ulotce, czyli - pierw nałożyłam na końce a potem po 10 min , pokryłam odrosty, i cieszę się niekoniecznie jednolitym kolorem ale bez jasnego czubka :) , jestem w trakcie zmieniania koloru włosów na jaśniejszy , spoko farba jeśli się umie ją odpowiednio nakładać, to normalne że nie złapie farba jednolicie , na włosach farbowanych z odrostem :) , pozdrawiam

Gość wanilia*
ok Sesi ale moja droga nakładałaś tą farbe na pozostałości czarnej farby bo ja tak mialam góa już moja a reszta wyblakła czerń i moje pytannie brzmi czy ta farba łapie czarną farbe.?

Gość sesi
tak , na pozostałości farby ciemny brąz , i rozjaśniło mi o ton . nidgy nie będzie taki kolor jak na pudełku ... więc teraz mam włosy średni brąz z przebłyskami jaśniejszymi...

Gość tez robilam ta farba
tylko ze klorem olsniewajacy braz owszem wyszedl tak olsniewajacy ze o maly wlos sie nie przewrocilam jak ujrzalam sie wlustrze. odristy wyszly duzo jasniejsze od reszty wlosow