Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pam pa ram

co myslicie o tej sytuacji?

Polecane posty

Gość pam pa ram

mam problem i nie mam kogo sie poradzic.. mam faceta, mieszkamy razem 1,5 roku, niby wszystko jest ok.. ale seksu prawie nie ma, raz w miesiacu i to przez 5 min ze wszystkim... dla mnie to troche malo... gdy mu o tym mowie to on nie widzi problemu i zarzuca mi , ze daze do klotni. duzy by mowic... ostatnio mielismy domowke, odwiedzila nas znajoma para.. chlopaki popili.. moj spal w salonie.. cos mnie podkusilo i przetrzepalam mu komorke. wierzcie mi-normalnie tego nie robie... ale cos mnie skusilo.. znalazlam smsy od jakies laski, wyslane nawet pozno w nocy.. nie wiem co bylo napisane, bo nie mieszkam w Polsce i nie mowie jeszcze w jego jezyku. z tego wzburzenia to nawet ich nie przepisalam na kartke by potem przetlumaczyc ze slownikiem.. a moglam kurde... dzis zapytalam go kim jest ta dziewczyna, zmyslilam historyjke, ze niby nazwal mnie jej imieniem jak chcialam zaciagnac go do lazienki by wzial prysznic przed snem ale byl tak pijany, ze ostatecznie zasnal na kanapie w salonie. wyparl sie, ze nigdy nie znal i nie zna osoby o takim imieniu.. sorki, ze sie tak rozpisalam, ale nie wiem co robic.... nie umiem mu zaufac... wkrotce wroci z pracy.. nie wiem co robic....

z jednej strony mozezs mu powiedziec ze podejrzewasz go o zdrade i wiesz ze moze tak bo sprawdzilam komorke ale wlasnie, on moze sie zezloscic ze grzebiesz w jego rzeczach i nie wiadomo co z tego wyniknie a moze wez go sposobem i powiedz ze dzis dzwonila na tel( najlepiej domowy jesli masz) i sie pytala o niego, i powiedz ze sie przedstawila tym imieniem, nie wiem moze wtedy zobaczysz ze cos kombinuje

Gość pam pa ram
palnujemy sie pobrac karolciu, wiekszosc rzeczy juz zamowiona, spraw zalatwiona.. a domowego telefonu nie mamy.. ten pic nie przejdzie... powiedzialam, ze wiem , ze mnie zdradza, ale twierdzi, ze ma czyste serce i ze zyje tylko dla mnie.... szlag mnie trafia jak pomysle, ze sie wypiera...

to powiedz ze dzwonila do ciebie na koma przeciez tez tak mozezs zrobic, a jak sie spyta ze jak to do ciebie czy cos to tu go masz

Gość pam pa ram
no zaraz mnie rozerwie... pranie juz pol dnia w pralce wyprane lezy, tylko powiesic a ja mysle jaki z niego dran... dzieki fajna madchen za wyrozumialosc.. jestes kochana...

prosze;) ja bym na twoim miejscu tak zrobila ze ona zadzwonila na twoja komorke ale sluchaj nie zrozumialas tez tych esow wiec moze nie wiem np kolezanka z pracy pisala? a ze wieczorem to moze pracowala do pozna czy cos? kurde tez tak od razu ze cie zdradza:( trzymaj sie:*

Gość pam pa ram
fajna madchen, moj numer komorki jest zastrzezony bo tutaj wciaz dzwonia z reklamami a ja nie gadam w tym jezyku jeszcze to mam stres z glowy.. i nie musze sie uganiac ... ten pomysl tez nie przejdzie...

Nie rozumie jednej rzeczy nie potrafisz mowic dobrze po polsku a tu pisze bardzooo dobrze wiec jakim cudem nie umialas zrozumiec tresci tych smsow ?? :o

w takim razie jak sie wypiera, to albo musisz mu powiedziec prawde, ze widzialas te smsy, albo bedzie sie tak dalej wypieral a ty ciagle bedziesz sie zastanawiac co robi gdzie jest itd

o kurde no racja:P no ja juz nie wiem co mam poradzic:( ej ale to gdzie wy zyjecie? on zna ten jezyk a ty nie? cos chyba nie tak

pam pa ram przepraszaaaaaaaaaaaaam nie zrozumialam nie mieszkasz w polsce a tam bylo nie po polsku tylko w innym jezku. Jejku sorki pomylilam sie :) Prze[praszam ja poprostu wprost bym zapytala ale wczesniej spisalabym na kartkei i przetlumaczy;la sobie

Gość pam pa ram
powiem Ci madchen czemu mysle, ze to zdrada.. z pracy laska nie pisze o 2 rano.. to raz.. tydzien temu pozwolilam mu isc do knajpy na spotkanie z przyjacielem i jego dziewczyna.. dalam mu nawet 50 euro z mojego portfela kurcze zeby nie musial placic karta.. mialam gotowke wiec go wsparlam.. mial wrocic o 1 rano, ale o 2 napisal, ze nie ma nigdzie taxi bo jakis festiwal byl i trudno bylo cos zlapac.. wiec ja wskoczylam w auto i go odebralam z centrum.. o 2 rano... czemu to pisze... bo mysle, ze wyrwal laske w tym barze i oczywiscie wymienili sie numerami.. smsy sa od tego dnia... czyli soboty tydzien temu...

kurde to nieciekawie w takiej sytuacji powiedz mu ze wiesz o esach cholera nie wiem co ci napisac:( jezeli cie zrdadza to i tak sie wyda ale ta niepewnosc jest najgorsza

Gość pam pa ram
no pluje sobie w brode, ze nie spisalam tych smsow.. ale mialam nerwy i dlatego.... myslicie, ze powinnam powiedziec, ze przetrzepalam ten telefon? kurde.. no sama nie wiem.. dzieki za odzew dziewczyny.. nie mam tu przyjaciol, nie mam sie kogo poradzic...

Gość Erich Zahn
" w jego języku"

Gość pam pa ram
zapomnialam dodac, ze on nie jest Polakiem... mieszkam w jego kraju...

Nie zasppakaja Cie w lozku , sklamal stwierdzac ze nie zna osoby od ktorej sms ma w komorce. Moze tepa jestem ....ale...mozesz mi wytlumaczyc dlaczego chcesz za niego wysjc? Myslisz ze seks bedzie inny a on nie bedzie klamal i po nocach do innych kobiet smsow slal ?!

Gość pam pa ram
widzisz ratunku.. sek w tym, ze to bardzo dobry czlowiek i nigdy nie mialam podstaw by mu nie ufac... rzeczywiscie seks z nim jest beznadziejny.. ale wiem o jego problemie, spadek libido itd, bral penigre ale nie pomoglo.. nie ma czasu, a raczej wstydzi sie isc do lekarza.. problem seksu jest raczej natury medycznej.. za duzo stresu w pracy.. rozumiem to.. ale skad ta laska? no tego nie rozumiem. powiedzcie mi tylko kobiety czy przyznac sie do tej komorki czy nie bo juz nie wiem.. na razie jestesmy pokloceni.. ja do niego nie dzwonie ani nie pisze... zaraz wroci z pracy, no nie wiem co robic..

Gość pam pa ram
ide powiesic to pranie...

a chcesz tak zyc do konca w niepewnosci? radze z nim porozmawiac i poiwedziec ze wiesz o esach zobaczysz jak zareauguje, wtedy mozezs dzialac ( czyt.-zostawic go)

Gość kanapka z serem
a mnie zastanawia jedno jeśli nie mówisz w "jego języku" to jak sie porozumiewacie?

moze jej facet zna polski a ja mam tak samo, ja polka, facet niemiec a gadamy po angielsku:P i tez tak moze byc w jej przypadku:) ze ona polka, on ktos tam a gadaja np po angielsku albo niemiecku;) dlatego jest mozliwe ze nie zna jego jezyka

23. chodzi mi oto,ze sa rozne sposoby zeby sie zaspokajac mezczyzna bez rak, nog i jezyka to wtedy inwalida