Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pam pa ram

co myslicie o tej sytuacji?

Polecane posty

Gość pam pa ram
mam 30 lat, rozmawiamy po angielsku... jego jezyka wciaz sie ucze... nie jest to niemiecki bo w tym jezyku tez mowie, ale to nie istotne.. najgorsze, ze jestem w tej sytuacji, slub za pasem, pooplacane itd.. a tu taki numer... fajna madchen, jestes kochana... tak Ci dziekuje... wieszajac pranie zdecydowalam, powiem mu o tych esach... trudno... niech bedzie co ma byc.. rzeczywiscie niepewnosc jest najgorsza...

Gość pam pa ram
no i z tego wszystkiego to nawet bledy ortograficzne robie.. az mnie razi jak przeczytalam.. sorki kobiety ale nerwy mam jak diabli

Karolcia : czy mozna zyc szczesliwie w zwiazku bez satysfakcji w lozku to bedziesz mogla powiedziec za 10 czy 20 lat ( nie odbierz tego jako afront!) Przeciez ona - Pam pa ram po kilku lat zaspakajania sie SAMA bedzie miala tego po prostu dosc! I nie wazne jest czy on MOZE ja zaspakoich ale czy on CHCE !!! A on , jak napisala autorka BAGATELIZUJE JEJ POTRZEBY !!!! -----> \" gdy mu o tym mowie to on nie widzi problemu i zarzuca mi , ze daze do klotni.\" Cale zycie ma tak zyc????? To nie lepiej w zakonie :o

Gość pam pa ram
ratunku, nawe nie wiesz ile masz racji w tym co mowisz.... madra kobieta jestes!!!!

Gość kanapka z serem
nie wiem czy to dobry pomysł aby mówić mu o tych smsach on ma nad tobą przewagę bo ty ich nie zrozumiałas, on wymyśli jakąś bajeczkę, smsy pokasuje zebys nie mogła ich przeczytac ponownie a poza tym zrobi ci awanturę, że grzebiesz w jego komórce jak juz zaczęłas to sprawdzanie to moze spróbujesz ponownie je przeczytac tylko tym razem zapisując ich tresc

Kanapka ma racje...dopóki nie wiesz, co jest w tych esach to w zasadzie nie ma o co robić kłotni...jak bedzie brał prysznic lub pójdzie do sklepu...to spisz albo wyslij ten sms na swoja komorke...

Gość pam pa ram
macie racje dziewczyny... dzieki, bardzo dziekuje!!!!

Gość koleja doradczyni
Ja nie mówiłabym o sms-ach, to jedyne źródło wiedzy w Twoim przypadku. Zdradzenie go tylko obróci się przeciwko Tobie, bo będą kasowane od ręki. Rozważam kwestię orientacji seksualnej tego dobrego człowieka. Może to nie laska, tylko kolega? Pomyśl, czy nie układa się to w całość i czy nie masz być w jego życiu parawanem dla jego gejowskich poczynań. :o

Gość pam pa ram
wiesz co? tez nad tym myslalam... kurde az go kiedys o to zapytalam, czy nie jest gejem.. bo dziwne, ze nie ma ochoty na seks ze mna.. jestem naprawde atrakcyjna kobieta, szczegolnie tu, gdzie teraz mieszkam.. no mam do myslenia i tyle....

a w jakim jezyku byly te esy? prawda, lepiej zebys spisala go i wtedy mozna o cos podejrzewac kurde ale to zapewne boli jak sie okazuje ze facet jest gejem:(

Gość pam pa ram
wole nie mowic w jakim jezyku bo to dosc charakterystyczne.. wole pozostac anonimowa.... tak bedzie lepiej, ok? moze ktos znajomy czyta.. nie chce by ktos wiedzial o moim problemie.... on raczej nie jest gejem.. ostatnio znalazlam pierscionek... koejna sensacja.. byl zareczony przez 3 miesiace z jakas laska.. ciekawe co jeszcze ma w rekawie dla mnie.... az sie boje myslec.. dzieci nie ma. zonaty nie byl.. to wiem na pewno... ale kurde wciaz czegos sie dowiaduje.. jak to malo sie zna kogos, kogo wydaje sie, ze sie zna na wylot...

Gość kolejna doradczyni
Pierścionek nie świadczy o tym, że jest heteroseksualny, lecz o tym, że już raz jego plany legły w gruzach... dlaczego??? Ty masz poważne powody prześwietlić nie tylko jego telefon, kompa przejrzyj: historię, archiwum, ściągane filmy. Ślub powstrzymaj póki nie jest za późno. Coś jest nie tak.:o

Gość pam pa ram
doradczyni... masz calkowita racje... te historie z tamta kobieta znam, ale nie wiedzialam, ze byli zareczeni.. wole nie opowiadac bo padlybyscie z wrazenia.. ja malo co a padlam jak sie dowiedzialam... tez przypadkiem poznalam czesc tej historii... szkoda gadac... no mam do myslenia jak nic.. noc z glowy...

Gość pam pa ram
juz przetrzepalam jego kompa.. nie ma nic jest czysty.. tzn, normalnie... archiwum tez... polki i cala reszte jego rzeczy tez :).. zdjec nie ma zadnych z przeszlosci, tylko kilka.. troche dziwne.. teraz wlasnie sobie to uswiadomilam... ale ze mnie szpieg... historia na dramat normalnie...

Gość pam pa ram
psre razy chcialam spakowac walizke i wracac do polski... ale plakal jak dziecko, blagal, mowil, ze i tak po mnie przyjedzie, ze jestem jego zyciem.. zreszta wciaz mi to powtarza.. nie mialam powodow mu nie ufac poki nie przetrzepalam tej komorki.. moze zle zrobilam..? teraz mam problem.. ale chyba lepsza prawda niz slodkie klamstwa.. tak zawsze mowi moja mama...

Gość pam pa ram
kurcze.... placze od soboty.. cala noc wtedy nie spalam.. przesiedzialam na lozku w sypialni a tamten spal na kanapie w salonie.. gapilam sie w okno i ryczalam... mam juz swoje lata.. po co mi to... no kurde... ide do kibla beczec... o!

Gość kolejna doradczyni
zasiałam niepokój. Może to fałszywy alarm, ale dopóki nie było ślubu- masz czas na obserwacje. Ja też mam swoje lata.Może ze dwa razy więcej niż Ty. Gdybym kiedyś miała TEN rozum.... Twoje życie w Twoich rękach. Ale za słabo go chyba znasz, po co zaraz ślub.

Gość pam pa ram
jestes wspaniala osoba kolejna doradczyni... i na pewno przemawia przez Ciebie doswiadczenie zyciowe... nie zasialas niepokoju... to juz we mnie tkwi od dawna.. nie sprawdzalabym tej komorki bez tego.. wierz mi... nie wiem co mam myslec... przykre, ze osoba ktora sie kocha oszukuje wlasnie wrocil.. spadam caluje papapa

Gość kolejna doradczyni
Odezwij się jeszcze, jutro wieczorem tu zajrzę. też spadam🖐️

Gość pam pa ram
kolejna doradczyni..jestes?

Gość olszana
Pewnie jej nie ma, ale co u ciebie mogłabyś napisać :P Nie tylko doradczyni śledzi ten topik , innym też coś się należy, no nie bądź egoistką...:)

Gość pam pa ram
czesc olszana... widze, ze moj topik robi furore.. :) kurde, smieje sie bo juz chyba tylko to mi zostalo... echhhhh

Gość olszana
Sporo osób ci "kibicuje", masz wyjątkowo paskudną sytuację. Coś się chociaż wyjaśniło? Jest lepiej czy gorzej?

Gość pam pa ram
wlasciwie to nic sie nie wyjasnilo... od poczatku zaprzeczal i tak pozostalo.. do wczorajszego jego powrotu z pracy.. jak wrocil to bylam wyjatkowo oschla i raczej nie mowilam zbyt wiele.. normalny wieczor, prysznic, troche tv, moje kolejne rozwieszone pranie (pralam jak jakas idiotka wczoraj...) i tyle.. jak sie polozylismy to przytrzymal moja reke i powiedzial, ze nigdy nie moglby mnie zdradzic, ze jestem wszystkim co ma, jego zyciem, celem i swiatem.. takie tam.. ja lezalam odwrocona plecami a on trzymal mnie za te reke i tak bylo.. potem mocno sie do mnie przytulil i tak zasnelismy.. ja sie troche poryczalam. rano zrobilam sniadanie i poszedl do pracy... tyle.. dzwonil juz wiele razy, pisal itd.. jestem wciaz zdystansowana, odpowiadam grzecznie ale juz bez radosci w glosie.. nie powiedzialam nic o tych esach, ze wiem, ze czytalam.. poczekam.. to rzeczywiscie jedyne moje zrodlo wiadomosci.. (dzieki za te cenna rade). na przyszlosc juz wiem, ze komorke bede trzepac przy kazdej okazji i dlugopis i notes mam naszykowany na wypadek takiej sytuacji... abym potem nie latala i nie szukala...

to praktycznie wszystko bylo tak jak przedtem nie wiem co ci poradzic, moze czekaj ale takie czekanie to moze byc i kilka miesiecy;/

Gość pam pa ram
acha.. zapomnialam powiedziec, ze od zawsze twierdzil i twierdzi, rowniez wczoraj, ze nigdy nie bylo nikogo i nie bedzie!! ze tylko ja i na zawsze ja bo jestem najlepsza rzecza jaka przytrafila mu sie w zyciu... ale esy od tej dziewczyny w komorce byly.. juz sama nie wiem.. kurde, ze tez ich nie spisalam.. musze teraz czekac na kolejna okazje.. a kiedy sie trafi??? w sobote mamy miec randke, zaprosil mnie do restauracji, potem pewnie spacer i wieczorem pewnie cos bedzie.. w sumie to juz prawie miesiac od naszego ostatniego razu... ale ja nie mam ochoty, psychika mi nie pozwala a poza tym nie chce mi sie nawet niczego zaczynac jak ma sie po 5 min skonczyc..no i to juz chyba wszystko w tym temacie od wczoraj.. co teraz myslicie kobiety?

Gość pam pa ram
czesc fajna madchen!!! fajnie, ze jestes.. nie znam Cie, ale czuje w Tobie przyjaciole.. caluski!!!!

Gość kolejna doradczyni
Cześć. Chciałabym napisać Ci coś budującego, ale jakoś nie mam pomysłu. W każdym razie jestem z Tobą🌻

Gość pam pa ram
kolejna doradczyni.... jak cudownie, ze jestes!!!!!!!!! nawet nie wiesz ile to dla mnie znaczy... nie jestem sama juz.. dziekuje WAM!!!!

pam pa ram - a moze naprawde on nikogo nie ma? ja nie wiem co ja bym myslala jak on tak caly czas twierdzi ze nikogo nie ma, tu ta kolacja... kurde trudna sytuacja masz:(