Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nata_333

czy moge bcy w ciazy

Polecane posty

Gość nata_333

czesc dziewczyny pare dni temu dokaldnie 31 lipca kochałam sie ze swoim chłopakiem po tym zdarzeniu pobiegłam do apteki dokaldnie 30godz pozniej zazyłam tabletki Pastinor9dou ktore podobno działaja na atsepnei wziełam druga po 12 godz tabletke..starsznei zle sie czuje juz 4 dzien mdli mnie ...mam strasznie bóle swojego narzadu pocieszam sie tylko tym ze bylo na ulotce napisane ze moze takie cos wystapic po tych tabletkach ale mam juz te objawy 2 dn iza dlugo oprocz tego dostałam dzisiaj rano krwawienie ktore tez mialo wystapic po tych tabletkach wczoraj zrobilam test i wyszedl negatywny co o tym sadzicie prosze pomozcie mi

te tabletki wywoluja okres i nie pozwalaja na zagniezdzanie sie plemnikow, maja niezwykla dawke hormonow, przez to tak sie czujasz napewno, bo wszystko sztucznie wywolywane

Gość następna 15
na forum 💤 dziewczyno - masz ulotkę na której są opisane skutki uboczne, tabletka jest bardzo silna i robi Ci sieczkę z organizmu, jak Ci coś nie pasuje to zapier .... do lekarza, a nie spamujesz forum

Gość nata_333
prosze bo ja juz nie wiem co ma mze soba zrobic naparwde za duzo tego sie naczytałam prosze piszcie

Gość nata_333
wiem ze jest wszytsko napisane na ulotce ale tam tez jest napisane ze te objawy po przyjeciu tabletek wystepuje 24godz a ja juz mam 4 dni prawie moze tak dzialaja na moj organizm nie wiem jak narazie mam krwawienie i sie bardzo ciesze martwi mnie tylko to ze robilam to z chlopakiem w dni plodne :(:(

a skąd wiesz , że miałas płodne ? mierzysz temperaturę, obserwujesz śluz, badasz szyjkę macicy, robisz testy owulacyjne ? nie ??? to w takim razie nie pisz, że miałaś płodne jak nie wiesz :O

Gość nata_333
prawde mowiac nie wiem ale slyszłam tylko ze po misiaczkach sa zazwycaj dni plodne wiec jeszcze bardziej sie denerwuje

Gość G I N E K O L O G z forum
nie wiesz czemu masz takie objawy? jestes w ciazy, i to blizniaczej!!! Gratulacje Mamusiu :classic_cool:

no po miesiaczce ale nie tuż po tylko czasami i kilkanaście dni po zalezy jakie masz cykle długie a co do postinoru to sie nie znam bo nie stosowalam nigdy widocznie kazdy organizm reaguje inaczej pozatym zamiast zakladac kolejny topik wejdz na topik o POSTINORZE na ktorym jest tyle dziewczyn, ktore go braly ze na pewno pomoga

Gość nata_333
dziek iza pomoc dizewczyny dzieki a skad ty wiesz ze jestem w ciazy bliznaiczej co jestes ginekologiem czy tylko potrafisz komus dac wiecej stresow i nerwow