Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OLI_21_21

Jak napisać podziękowania dla promotora?

Polecane posty

Gość OLI_21_21

Pomóżcie proszę, nie mam weny twórczej już :(

Gość u mnie
podziękowania dla promotora w pracy są uznane za niewskazane, a wręcz zabornione kup mu flachę ucieszy się bardziej

Gość a nie lepiej umówić się z nim
na jakieś kolacjo-śniadanie ?

Gość OLI_21_21
on jest tylko do zatwierdzenia pracy, przynajmniej w moim przypadku. Koles nie czepiał się, nie wywalał calych rozdziałow. Był ludzki :)

Gość OLI_21_21
u mnie---- to widac ze co uczelnia to inny zwyczaj. Musze napisac podziekowania :(

Gość ja napisałam tak
Składam serdeczne podziękowania Promotorowi pracy, prof X za cenne uwagi i wskazówki udzielane podczas pisania niniejszej pracy. Pragnę równiez podziekowac wszystkim pracownikom Katedry za okazaną życzliwośc i pomoc

Gość ja napisałam tak
możesz też napisac - dziekuję za zaangażowanie, pomoc merytoryczną

Gość ja napisałam tak
Życzę powodzenia na obronie :)

Gość OLI_21_21
ja napisałam tak----- dziękuję za wskazówkę:) obrona już w następny poniedziałek :( nie dziękuję żeby nie zapeszać:)

Gość ja napisałam tak
Broniłam się dwa tyg temu więc wiem co to za dzień:) Ale na pewno będzie dobrze, zobaczysz. Pozdrawiam

Gość OLI_21_21
zazdroszcze Ci :) gratuluje serdecznie

Gość OLI_21_21
czy podziekowania tez zaczynam od akapitu?

Gość milka11111
Ja piszę tak: Serdeczne podziękowania dla Pana prof. dra hab. Jana Kowalskiego za poświęcony mi czas i nieocenioną pomoc w opracowaniu nieniejszej pracy. - proponuję napisać je\"kursywą\" w prawym dolnym rogu, na osobnej stronie -rzecz jasna. powodzenia wszystkim na obronach:)

Ja mialam tak: Serdeczne podziękowania dla promotora ............ za życzliwą pomoc, cenne rady i liczne wskazówki merytoryczne udzielone w trakcie realizacji niniejszej pracy, a także za wskazanie fachowej literatury.

Gość ja napisałam
"Dziękuję mojemu Promotorowi, dr. Marcinowi Takiemutoatakiemu, za poświęcony czas oraz cenne rady związane z niniejszą pracą, a także za wsparcie i wyrozumiałość."

Gość maja-amadeusz
Serdeczne podziękowania dla xxxxxxxxxxxxx za nieocenioną pomoc w napisaniu tej pracy, a także za wsparcie i wyrozumiałość autor

Gość cc..
sluchajcie ja troche nie na temat ale tez chodzi o promotora jak pisac maile do do niego czyli jak zacząc dzien dobry pani doktor?

Gość Zwracam się Pani a nie dr
Ja w e-mailach na początku pisałam: "Witam", na zakonczenie "Pozdrawiam serdecznie" lub samo "Pozdrawiam". W trescie e-maila zwracałam sie "Pani",np. "gdyby mogła mi Pani wskazac odpowiednią literaturę", "kiedy mogłabym oddać Pani pracę?" etc.

Gość cc..
dzieki za odp chodzi o to, ze promotorka zaznaczyla, ze dla niej jesli ktos pisze w mailu witam to jest glupie :/ ale nie powiedziala wkoncu jak w takim razie inaczej a ja nie chce sie osmieszyc skoro przywiazuje ona do tego taka wage czy moze byc na samym poczatku tylko "dzien dobry" mam pytanie odnosnie.. czy moze mi pani doktor podac.. itp moze byc tak?

Gość melibea
Pisząc maile do pracowników naukowych, nigdy nie piszemy "Witam", bo to niegrzeczne. Zawsze, bez względu na stopień naukowy, wiek itp. piszemy "Szanowna Pani Doktor, zwracam się z uprzejmą prośbą o..." A mail kończymy: "Z wyrazami szacunku."

Gość ser
moim zdaniem to wszystko to straszne wazeliniarstwo , a mail powinien byc ludzki :) lubie netykiete

Gość dzadzudzi
a moj promotor mowi mi po imieniu i do tego zdrobnieniem ;) ma ponad 70 lat i jest swietny. jak pisze do niego maila to tytuluje "witam panie profesorze", a on do mnie "witaj kasiu" i nikt nie twierdzi, ze to nieelegancko. ps. podziekowania w pracy dla promotora to suchar i zasmiecanie pracy. wg mnie lepiej podziekowac osobiscie po obronie niz wypisywac w pracy jakies bzdury.

Gość Cna
A nie podobaja Wam sie podziekowania w ksiazkach ktore na codzien czytacie? Bo mnie bardzo. Ja podziekuje mojej promotorce i rodzicom, na pewno jak to przeczytaja to sie uciesza :) w koncu to moja prawie ze ksiazka :D

Gość buczo
Składam gorące podziękowania promotorowi pracy, Profesorowi ........................... . za opiekę naukową, życzliwość i poświęcony mi czas. To są moje podziękowania .

Gość gość
Ja też mam promotora który jest właściwie moim kolegą i piszę do niego "Cześć";) ale jestem też starościną i zawsze pisząc maile do wykładowców zaczynam: "witam" albo "dzień dobry" lub "dobry wieczór" i jeszcze nikt się nigdy nie obruszył i w dokładnie taki sam sposób wykładowcy piszą do mnie. To są tylko ludzie, często bardzo mili i uprzejmi a nie jakieś zadufane w sobie szanowne państwo, które uznaje, że "dzień dobry" jest poniżej ich poziomu. bez przesady

Gość gość133333
Hej, w sprawie podziękowań dla promotora to mam pewien problem. Mój promotor ma dokładny tytuł dr inż. hab. I tak czy w podziękowaniu napisać tak: "Składam serdeczne podziękowania Promotorowi Panu dr. hab. inż. **** za życzliwość, cenne uwagi merytoryczne, wszechstronną pomoc oraz poświęcony czas." Czy napisać tylko dr.hab.?