Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -=-------

ceny mieszkań - domów - przerażające

Polecane posty

Gość poradzcie coś
nam sie udało że szoooook a wtedy sie nam wydawało ze i tak dużo :O mamy w centrum mieszkanie 49 metrowe /3 pokoje/ a dzisiaj za ta kase to kawalerka i to jeszcze na zadupiu

mój chłopak już planuje wyjazd- niestety, to jedyna szansa. nie stac nas na kupno mieszkania za 300 tys. a kredytu nie dostaniemy, bo nie mamy stałych dochodów.

Gość nieruchomosc
jest jtos?

Gość nieruchomosc
ja otym wiem chyba njalepiej bo w nieruchomosciach pracuje

ja oglądałam projekty, nawet dzisiaj. ceny za domek w stanie surowym z powierzchnią zabudowy poniżej 100 m2 wahały się od 80 do 150 tys. bez działki oczywiście.ale za to łącznie z projektem (około 1400 zł).

Gość poradzcie coś
a wytłumaczcie mi to zjawisko :O ja sie naprawde tez zastanawiam skad ludzie biora ceny http://www.rybnik.com.pl/ogloszenia,nieruchomosci-sprzedam-wynajme,domy,sprzedam-rozpoczeta-budowe-rybnik-radziajow,ogl7-4-2-1449.html

ojejku :o mnie ten dom bardziej oborę przypomina niż przytulne miejsce,a cena rzeczywiście powalająca

Gość chraball
Ceny wyssaane z palca .A nuz ktos sie skusi.

Gość majjjjaa
ja obseruje u nas nieruchomości i byscie sie zdziwili jak sie wszystko sprzedaje ja jestem ciekawa skąd ludzie maja pieniądze nawet włascicielka biura gadałaze najszybciej schodzą nowe domy tak od 500 tys wzwyż

mnie tez zadziwia-kogo na to stać?? chyba kilku polskich milionerów wykupuje całą Polskę,albo wszyscy wokół nas dobrze kombinują:)

Gość dhdfhfghfghfg
ja mam inne zdanie, jak za tani to do remontu, jak nowy to za drogi i zawsze sa jakies ale.... ja chce sprzedac juz jakies 3 m-ce polowa domu blizniaka z osobnym wejsciem. jest taki minus ze z lokatorem, ale to strszy schorowany człowiek. chce za niego 28 tys zł -dwa pooje,kuchnia przedpokoj. duzo osob przyujezdza ogladac ale zawsze im nie pasuje cos, a to ze do remontu, ze jakis 2 dachowek nie ma. ze płotu nie ma, ze w mieszkaniu nie ciekaiwe- wiadome do remontu, jak ktos kupuje to remotuje, wiadomo ze trzeba pomalowac sciany, podlowge zrobic, okna... ale zawsze jakies ale. jak nie sprzedam go do konca wakacji to juz tego nigdy nie zrobie. wyremontuje i bede wynajmowac studentom...