Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karol_ka

czy szampony do ciemnych włosów pomagają??

Polecane posty

witam. jestem szatynką,ale włosy mam dosyć kiepskie i boję się stosować farb,a niestety po wakacjach włosy rozjaśniaja mi się i wyglądają...dziwnie. zastanawiałam się nad stosowaniem szamponów (np Timotei) z wyciągami z kasztana itd. tylko nie wiem,czy one rzeczywiscie nadają jakis ciekawy odcien,czy to tylko podpucha. bardzo prosze o porady:)

Gość dopiero sobie zakupilam
wiec ci nie powiem czy dziala. ale bardzo fajne wlosy sa po tym timotei. tylko on niby on ma miec henne w sobie a jak spojrzec na sklad to jej tam nie widze. chyba ze po lacinie ma jakas inna nazwe... jak czytalam opinie to wcale nie przyciemnia wlosow. kupilam tez sobie ziaji do ciemnych wlosow. bardzo ladnie pachnie i ma ciemny kolor. jak czekolada w płynie! jeszcze nim nie myłam ale mysle ze moze on bedzie cos przyciemniał.

Ja mam taka odzywke Nivea bez splukiwania do wlosow brazowych,bardzo fajna jest,ladnie podkresla kolor.

znaczy sie- na cuda nie mam co liczyć:) ale podkreślenie to zawsze coś. ja mam timotei, chyba spróbuje

Gość bachelorette
jestem brunetką i po wakacjach włosy mi jasnieją, używałam szamoponu Timotei i faktycznie widac było różnice, włosy co prawda nie pociemniały ale bardzo lśniły w słońcu i miały takie brązowo-kasztanowe refleksy. polecam:)

Gość brąz
ja kiedyś stosowałam timotei do brązowych włosków i efekt chyba był widoczny bo kilka osób się pytało czy nie farbowałam włosów ja aż tak dużej róznicy nie widziałam ale włosy były ładniejsze