Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mał_gonia

jak się pohamować i nie mieć ochoty na szefa

Polecane posty

Gość mał_gonia

:o Nie mam od dawna faceta i sami rozumiecie...dzisiaj założyłam szpilki i spódnicę i juz normalnie tak kolo mnie chodził, że aż na mnie to podziałało... ps. bardzo prosze bez chamskich wpisow i propozycji Rany,aż mi glupio przed samą sobą.

Gość mał_gonia
ja się zastanawiam, jak go uspokoić, bo kolezanka, która z nim flirtuje wyjechala na pare tygodni i on jakiś niespokojny chodzi....:o

Gość mał_gonia
:o on jest niestety taki, że oczekuje bawienia go a ja znow nie chcę z drugiej strony, zeby on sobie pomyślał coś....:/

Gość mał_gonia
nie, ale tez mi się ten temat przypomniał.... :o Coś Wam napiszę: dzisiaj jak zwykle mialam na nogach buty z obcasem, tylko, ze załozyłam spódnicę zamiast spodni.... nie dość, że mi się ta kiecka przekręcała, to jeszcze na tych chodnikach i przejściach dla pieszych mozna nogi połamać...:o Pozostaje mi chodzić i ubierac się jak zakonnica....:o

Gość mał_gonia
Ale z Was złośliwce jedne...:o Jakbym napisala, ze podoba mi się kolega to byście tak mnie dogadywali...

Nie jak zakonnica, tylko normalnie. Do pracy się nie powinno chodzić zbyt wyzywająco ubranym. Ale np. na luzie możesz założyć szerokie, powiewne ale eleganckie czerwone spodnie i do tego koszulę. Zakonnice się tak nie ubierają, a tyłka nie będziesz miała na wierzchu:classic_cool: Chyba, ze musisz nosić jakiś mundurek. Ale jak Ci nie odpowiada reakcja kogoś w pracy, to nie wiem, po co nosisz szpilki i odsłaniasz nogi.

Gość mał_gonia
dobra już, obiecuję ....nic nie zrobię..;) Nawet nie opowiem świńskiego dowcipu..... albo co tam, dowcip to opowiem...:D

Gość mał_gonia
Desia, chcialam wyglądac bardziej elegancko bo na codzień to nosze takie troche barchanowe te buty na plaskim obcasie.... ale mój "sukce" niestety przerósł moje oczekiwania...:D

Gość mał_gonia
że co???:D "luzowałam"???? rany, co za słownictwo...:D:D

Gość mał_gonia
Desia ta spodnica byla za kolano... no patrz jak po mnie jeżdzą... no...:o spadam stąd🖐️

Gość mał_gonia
debilu podszywaczu...😠 nie pleć lepiej bzdur, jak nie wiesz.... w naszej firmie juz Kryśka awansuje, więc ja i tak nie mam szans....:o

Jak nie miałaś długo faceta to co to za różnica czy to szef czy inny facet jeśli jest wolny a ty też to na co czekasz wskakuj na niego i już a życie pokaże co będzie dalej.Po co się męczyć jak masz ochotę na nową sukienkę to ją sobie kupujesz potraktuj to tak samo.