Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iiitam

Nasze platoniczne miłości - w kim się kochaliśmy mając te naśnie lat...

Polecane posty

najpierw Nick Carter, pozniej swego czasu Kuba Moleda z takiego dupowatego zespolu :D w meidzy czasie fascynacja Czarkiem Pazura (to mi zostalo do dzis, ludzie na niego popatrzec, ciacho ;)), kto tam jeszcze, hmm...a Jerzy Dudek tez sie przewinal, no i wieloletnia milosc Sven Hannawald, mam sentyment do dzis, a mam juz 22 lata :D paru tam jeszcze bylo, w koncu nastoletni okres troche trwa.

Gość fs
ja pałałam wielką niespełnioną miłością do Adolfa Hitlera. Ah ten wąsik🖐️

Sven Hannawald - pamiętam, że drukowałam sobie jego zdjęcia i z nimi spałam. :D Poza tym Brad Pitt, Radosław Pazura, Tomasz Kammel i kilku innych ;)

ja dla Svena gotowa bylam wszystko zrobic, a pokoj mialam nim oblepiony wrecz :D nagrywalam wszystkie programy tv z nim, wywiady, rozne pierdoły :D w sumie dzieki niemu pokochalam jezyk niemiecki i studiuje germanistyke teraz, haha :D ehh to byly czasy, matko swieta.

uwielbiałam, tzn. do tej pory lubię go strasznie - Mirosław Baka - ma facet COŚ w sobie

Gość faceci....
BONO z U2 potem w Marilyn Mansonie

Gość mały aniołeczek
ten przystojniak z herosow hehe nie pamietam jak sie nazywa naprawde, ytam gra pitera petrellio

a ja jeszcze przed nastoma to kochałam się w Jordanie z New Kids On The Block, zresztą z koleżankami miałyśmy ich rozdzielonych tak aby nie było zazdrości, każda innego :D co za czasy!

Gość buhahahaha
Ja sie kochalam nad zycie w Nicku Carterze,moja kuzynka w Brianie z tego samego zespołu.Normalnie w naszej wyobraźni prowadziłysmy z nimi normalne życie tutaj u nas w Polsce buahaha.Nawet pisałysmy książke o nich i o nas w roli główneh.Miłosc ta umarła śmiercią naturalną wraz z naszym dorastaniem.

Gość ZASZOKOWANA
jestem starszy rocznik - w Czesiu Niemenie

Gość plastic
Niech no odświeżę pamięć... ;) Na zabój kochałam się w Davidzie Duchovnym :classic_cool: Ale moje serce podbili również ;) Brad Pitt Noah Wyle Tom Cruise Keanu Reeves Chris Cornell a także inni, ale w chwili obecnej nie pamiętam ;) :classic_cool:

Gość och kochliwa byłam
Michał żebrowski Paweł Deląg Cichy z Młodych Wilków (jako postać) Martin Schmit Nick Carter któryś z CITA więcej w tej chwili sobie nie przypominam

Gość och kochliwa byłam
ach jeszcze Chris O'donel

a moja pierwsza wielka platoniczna miloscia byl Paddy Kelly❤️ ;)powiesilam sobie jego plakat nad lozkiem i zasypiaam patrzac na niego. mialam wtedy jakies 9-10 lat. potem byl wokalista z Hanson(czy jakos tak. trzej bracia tworzyli ten zespol) a potem jeszcze tez wokalista z the moffats(tez ten najstarszy i tez to byl zespol skladajacy sie z braci, on i trojaczki:) ) a potem to byli chlopcy ze szkoly:)

ja i moja siostra uwielbialysmy kelly family i nawet napisalysmy list w ktorym pisalysmy ze ja kocham paddyego a ona angelo i nawet zapraszalysmy zespol do naszego miasta(miasteczka raczej 25tys :D ) na koncert(na pewno by zagrali:) ) w ostatecznosci list nie zostal wyslany z powodu braku adresu :)

NOWA W MIEŚCIE PRAWDZIWA - hehe Patrick to był super chłopak:D istny AN ANGEL:P

Gość kocham Kadziunia
keanu reeves, mnóstwo jakichs aktorów, (np z beverly hills ;) ) potem we wszystkich siatkarzach. i tak mi zostało do teraz :P

Gość SINY KAZIU
A ja sie zakochalem w Gieni-mojej sasiadce.Zaraz po tym jak zem zobaczyl jak wyciagnela cale flache z gwinta w 18 sekund.Po tym padla.I koniec.Po nii.To bula moja milos nieudana.

Gość _***
😍 Luke Pery 😍

pod koniec podstawówki, jakieś 12 lat temu, Paolo Maldini. Jako jedyny dostąpił zaszczytu wiszenia na mojej ścianie w formie plakatu:)