Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz nie wytrzymuje pomocy

nie widze sensu mojego życia-jestem potworem

Polecane posty

Gość juz nie wytrzymuje pomocy

taaaaaaaaaaak, jestem potworem!! jestem z męrzczyzną już 3 lata, on mnie kocha i to bardzo,,,,,, ale ja ciągle nie mogę zapomnieć o byłym facecie, jejku ludzie, ile łez wylewam w nocy, tesknie za nim, i tak dalej...... nie moge skrzywdzic obecnego ale wykanczam sie sama z sobą... chudnę, nie moge jesc,placze...nie wiem co robic ze swoim zyciem. z tamtym czesto gg na gadu, oczywiscie z ukrycia.... nikt nie wie , tak bardzo chcialabym cofnąć czas....nie mogę i nie mohe skrzywdzic obecnego faceta będę żyła z obecnym...ale myslami z tamtym.... juz mam oznaki wycieńczenia organizmu - nerwicę:(

Gość polonez
fajny bajer....

coś mi się zdaje, że lubisz trzymać dwie sroki za ogon, a z każdym z nich oddzielnie NIE JEST DANE CI ŻYĆ ;) bardzo romantyczna historia lecz pozbawiona sensu bowiem gdy myślisz o jednym, a jesteś namacalnie z drugim, nie jesteś w stanie sprawdzić, czy będąc z tym drugim naprawdę byłabyś szczęśliwa. zatem, zastanów się czego chcesz, otrzyj łzy, i nie wyj więcej, tylko rozwikłaj sama ze sobą który dla Ciebie cokolwiek znaczy. a może tak jest, że żaden z nich nie znaczy dla Ciebie wiele, ale fajnie jest sobie powyć w kierunku księżyca ? :)

Gość ja nie mam nikogo
i jak ja mam żyć???

Gość polonez
do ja nie mam nikogo utop sie

Gość Justynaaaa
Po co jesteś z tym obecnym skoro kochasz innego?

Gość już nie wytrzymuję
chciaŁABYM ŻEBY TO BYŁ BAJER.......... szczerze to całe zycie jest jednym bajerem!!

Gość już nie wytrzymuję
szprotka --- chyba masz rację , myślaałam całą noc, rzeczywiście, z obecnym nic mnie juz chyba ne łączy..nie ma z mojej strony tej więzi,a z byłym....chyba cos jest, z pewnością super fatastyczny seks.