Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 poloikg

mineta

Polecane posty

Go艣膰 abi23
drogi Atos82 myslisz sie ze nikt nie przeczyta takiej dlugiej wypowiedzi jesli jest ciekawa i mila to milo sie ja tez czyta wiec sa jeszcze tacy ludzie ktorzy czytaja problem jak kazdy inny nie kazdy wie o wszystkim i po to jest to forum aby pisac i odpowiadac czasem jeden drugiemu moze w czyms pomoc odpisujac na jego wiadomosc musi widziec i wiedziec czy tego ona chce nie wolno nikogo zmuszac ani nic z tych rzeczy

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 abi23
malushek1989 bardzo fajnie ze lubisz miec i robic milosc francuska tylko mam pytanko takie male do ciebie co bys zrobil gdyby dziewczyna bala ci sie zrobic lodzika a ty bys bardzo "nalegal" mial ogromna ochote

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Czasoumilacz
no tak tez planuje zrobic ... dzi臋ki Abi23 :D tak na marginesie to to ze ktos pisze z lekkim polotem nie znaczy ze na da rady tego przeczytac :D osobiscie preferuje dochodzenie do perfekcji na wlasnych bledach ale c贸偶 .. czasem warto wspomagac si臋 poradami bardziej doswiadczonych - wszystko dla przyjemnosci partnerki :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 abi23
ja nie mam moze doswiadczenia ale wiem co czasem moge komus odpisac choc nie zawsze odpisuje bo nie zawsze wiem co czasem pisza glupoty co niektorzy i na takie wypowiedzi nie da sie dopisac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 abi23
z jednej strony sie zgodze ze dziewczyna lubi jak jej zrobisz minetke ale tez musi tego sama chiec

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Trzeba przygotowa膰 si臋 do
tego psychicznie , czerpa膰 z tego rozkosz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kamiusia*
ehh ale macie problem...u mnie mineta jest na porzadku dziennym co prawda.. i dlaczego czujesz obrzydzzenie to nie wiem.. wez w tym czasie mysl o mniej patrz na nia.. musisz byc w tym czasie podniecony bo inaczej nie jestes w stanie zapomniec o tym "obrzydzeniu"..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艁atwo komu艣 m贸wi膰
- ech macie problem, ka偶dy jest inny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 A jestem dziewic膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Czasoumilacz
nie wiem czy wiesz co to jest prawko kategori B na motor , ch臋ci i mi艂osc ... 400 km cisne w kilka godzin ... nie ma zadnej przeszkody

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mrocka
Lubisz serfowa膰 po internecie? Szukasz ciekawego zaj臋cia dla siebie? chcesz si臋 uniezale偶ni膰 finansowo? Mozesz po艂膮czy膰 przyjemne z po偶ytecznym! Zosta艅 managerem internetowym.Zapewniam pe艂ne przeszkolenie on-line. Wszystkiego, czego potrzebujesz to komputer z 艂膮czem Internetowym i skrzynka e-mail oraz troch臋 zaanga偶owania! Jest to praca w domu w dowolnym wymiarze czasu. Wysoko艣膰 wynagrodzenia zale偶y tylko od Ciebie. Mo偶esz zarobi膰 nawet kilka tysi臋cy z艂otych miesi臋cznie. Nie potrzebujesz 偶adnego wk艂adu finansowego 偶adnych przedp艂at, zaliczek, zadatk贸w ani rat got贸wkowych, p艂atnych z g贸ry. Nie masz nic do stracenia, mo偶esz tylko zyska膰! Je艣li jeste艣 zainteresowany/a napisz na adres mrocka@o2.pl Zach臋cam bo naprawd臋 warto! Kamila :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Czasoumilacz
smigam w piatek , wracam w poniedzialek rano , w kazde swi臋to i dzien wolny ... najczesciej jak moge

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 answer82
"Czasoumilacz" nie wiem co to jest prawko kat. B na motor, bo na motocykl to jest prawko kat. A

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 answer82
czasoumilacz a prawko kat. B mo偶na zda膰 w wieku 18 lat a Ty masz 17 wi臋c ?? wi臋c?? co jest z Tob膮 nie tak??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 geals
Jestem tam do艣c mokra i faceci lubi膮 liza膰 jak to takie mokre? powiedzcie, bo nie chce mu na to pozwoli膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Czasoumilacz
prawko kat B mozna w wieku 16 lat robic , ja takowe zrobilem ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 answer82

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 answer82
czasoumilacz nie pogr膮偶aj si臋, lepiej zamilknij

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Takie ma艂olaty rozbijaj膮
si臋 na motorach, w niedziel臋 jak by艂am w lesie z rodzicami na spacerze, jecha艂o takich czterech g贸wniarzy, a tam jest zakazane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To by艂o w Zawadzie pod Opolem. Las jest od tego ,偶eby ludzie mogli spokojnie wypocz膮膰 z dala od miasta pe艂nego ha艂asu, wkurza mnie to jak tacy bez wyobrazni p臋dz膮 na z艂amanie karku, to powinno by膰 surowo karane!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 abi23
droga geals lepiej aby艣 by艂a mokra ni偶 sucha przynajmniej odczujesz przyjemno艣膰 a nie bol jak to co nie ktorzy odczuwaja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Trzeba by膰 mocno podnieconym
rozluzni膰 si臋, roz艂o偶y膰 nogi na kanapie, ch艂opak popie艣ci 艂echtaczk臋 palcem, w艂o偶y j臋zyk i b臋dzie liza艂, sko艅czy jak poczujesz orgazm.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Czy orgazm szybko przychodzi
Ch艂opcy powiedzcie wi臋cej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kapitanmajor
od minety mo偶na zdechn膮膰, nie r贸bcie minet !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 W 偶yciu nie slysza艂am o tym
偶eby kto艣 umar艂 od minetki!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja lubie
piescic wlasnie tam dziewczyny,chcial bym miec dwie i robic im minetke

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ja lubi臋 masturbowa膰 si臋
Wk艂adam kocyk mi臋dzy nogi i pocieram moj膮 muszelk臋 do orgazmu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie lubisz to jej powiedz
nie zmuszaj sie bo przestaniesz j膮 lubi膰 jak sie bedziesz zmusza艂 piowiedz z e kochasz to zrozumie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wsiad艂abym na cz艂onka
i porusza艂abym biodrami.Ch艂opak mia艂by rozkosz nie z tej ziemi. Podni贸s艂by moj膮 nog臋 i wszed艂by do mojej muszelki wykonuj膮c ruchy.

Udost臋pnij ten post