Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poloikg

mineta

Polecane posty

Gość abi23
drogi Atos82 myslisz sie ze nikt nie przeczyta takiej dlugiej wypowiedzi jesli jest ciekawa i mila to milo sie ja tez czyta wiec sa jeszcze tacy ludzie ktorzy czytaja problem jak kazdy inny nie kazdy wie o wszystkim i po to jest to forum aby pisac i odpowiadac czasem jeden drugiemu moze w czyms pomoc odpisujac na jego wiadomosc musi widziec i wiedziec czy tego ona chce nie wolno nikogo zmuszac ani nic z tych rzeczy

Gość abi23
malushek1989 bardzo fajnie ze lubisz miec i robic milosc francuska tylko mam pytanko takie male do ciebie co bys zrobil gdyby dziewczyna bala ci sie zrobic lodzika a ty bys bardzo "nalegal" mial ogromna ochote

Gość Czasoumilacz
no tak tez planuje zrobic ... dzięki Abi23 :D tak na marginesie to to ze ktos pisze z lekkim polotem nie znaczy ze na da rady tego przeczytac :D osobiscie preferuje dochodzenie do perfekcji na wlasnych bledach ale cóż .. czasem warto wspomagac się poradami bardziej doswiadczonych - wszystko dla przyjemnosci partnerki :D

Gość abi23
ja nie mam moze doswiadczenia ale wiem co czasem moge komus odpisac choc nie zawsze odpisuje bo nie zawsze wiem co czasem pisza glupoty co niektorzy i na takie wypowiedzi nie da sie dopisac

Gość abi23
z jednej strony sie zgodze ze dziewczyna lubi jak jej zrobisz minetke ale tez musi tego sama chiec

Gość Trzeba przygotować się do
tego psychicznie , czerpać z tego rozkosz.

Gość Kamiusia*
ehh ale macie problem...u mnie mineta jest na porzadku dziennym co prawda.. i dlaczego czujesz obrzydzzenie to nie wiem.. wez w tym czasie mysl o mniej patrz na nia.. musisz byc w tym czasie podniecony bo inaczej nie jestes w stanie zapomniec o tym "obrzydzeniu"..

Gość Łatwo komuś mówić
- ech macie problem, każdy jest inny.

Gość A jestem dziewicą

Gość Czasoumilacz
nie wiem czy wiesz co to jest prawko kategori B na motor , chęci i miłosc ... 400 km cisne w kilka godzin ... nie ma zadnej przeszkody

Gość mrocka
Lubisz serfować po internecie? Szukasz ciekawego zajęcia dla siebie? chcesz się uniezależnić finansowo? Mozesz połączyć przyjemne z pożytecznym! Zostań managerem internetowym.Zapewniam pełne przeszkolenie on-line. Wszystkiego, czego potrzebujesz to komputer z łączem Internetowym i skrzynka e-mail oraz trochę zaangażowania! Jest to praca w domu w dowolnym wymiarze czasu. Wysokość wynagrodzenia zależy tylko od Ciebie. Możesz zarobić nawet kilka tysięcy złotych miesięcznie. Nie potrzebujesz żadnego wkładu finansowego żadnych przedpłat, zaliczek, zadatków ani rat gotówkowych, płatnych z góry. Nie masz nic do stracenia, możesz tylko zyskać! Jeśli jesteś zainteresowany/a napisz na adres mrocka@o2.pl Zachęcam bo naprawdę warto! Kamila :D

Gość Czasoumilacz
smigam w piatek , wracam w poniedzialek rano , w kazde swięto i dzien wolny ... najczesciej jak moge

Gość answer82
"Czasoumilacz" nie wiem co to jest prawko kat. B na motor, bo na motocykl to jest prawko kat. A

Gość answer82
czasoumilacz a prawko kat. B można zdać w wieku 18 lat a Ty masz 17 więc ?? więc?? co jest z Tobą nie tak??

Gość geals
Jestem tam dośc mokra i faceci lubią lizać jak to takie mokre? powiedzcie, bo nie chce mu na to pozwolić.

Gość Czasoumilacz
prawko kat B mozna w wieku 16 lat robic , ja takowe zrobilem ...

Gość answer82
czasoumilacz nie pogrążaj się, lepiej zamilknij

Gość Takie małolaty rozbijają
się na motorach, w niedzielę jak byłam w lesie z rodzicami na spacerze, jechało takich czterech gówniarzy, a tam jest zakazane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To było w Zawadzie pod Opolem. Las jest od tego ,żeby ludzie mogli spokojnie wypocząć z dala od miasta pełnego hałasu, wkurza mnie to jak tacy bez wyobrazni pędzą na złamanie karku, to powinno być surowo karane!!!!!!!!!!

Gość abi23
droga geals lepiej abyś była mokra niż sucha przynajmniej odczujesz przyjemność a nie bol jak to co nie ktorzy odczuwaja

Gość Trzeba być mocno podnieconym
rozluznić się, rozłożyć nogi na kanapie, chłopak popieści łechtaczkę palcem, włoży język i będzie lizał, skończy jak poczujesz orgazm.

Gość Czy orgazm szybko przychodzi
Chłopcy powiedzcie więcej.

Gość kapitanmajor
od minety można zdechnąć, nie róbcie minet !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość W życiu nie slyszałam o tym
żeby ktoś umarł od minetki!

Gość ja lubie
piescic wlasnie tam dziewczyny,chcial bym miec dwie i robic im minetke

Gość Ja lubię masturbować się
Wkładam kocyk między nogi i pocieram moją muszelkę do orgazmu.

Gość nie lubisz to jej powiedz
nie zmuszaj sie bo przestaniesz ją lubić jak sie bedziesz zmuszał piowiedz z e kochasz to zrozumie

Gość Wsiadłabym na członka
i poruszałabym biodrami.Chłopak miałby rozkosz nie z tej ziemi. Podniósłby moją nogę i wszedłby do mojej muszelki wykonując ruchy.