Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fajna madchen

pomocy! krostki w buzi

Polecane posty

nie wiem co sie dzieje ale wyczulam 2 krostki u siebie w buzi... jedna jest na dole pod jedynka a druga u gory nad dziaslem nad szostka:( sa biale i bardzo bola:( a i jeszcze jedno, po prawej stronie na poliku( wewntarz) zrobila mi sie jakas gulka, jak ja dotykam jezykiem to boli, i jak dotykam ja jezykiem to mam takie wrazenie ze ona powstala od ugryzienia ale to niemozliwe bo ja nie umiem sie tam ugryzc:P prosze pomozcie bo nie wiem czy isc do lekarza i nawet jak musze to dopiero po wakacjach moge:(

Gość to ty która chcesz urodzić
przez CC Fajna madhen najpierw zalecam wizytę u psychiatry potem dermatologa i u wenerologa

nie panikuj pleśniawki po prostu witamina b compositum 2 x dziennie po 1 tabletce

nie nie robilam nikomu loda to moja sprawa ze chce miec cc, nic ci do tego ale nie trzeba z tym do lekarza? moja mala siostra raz miala to mama latala po lekarzach z nia:(

jak chcesz to idź - co najwyżej dostaniesz jeszcze jakiś preparat do pędzlowania (fuj) ale skoro są to tylko 2 krostki to nie ma raczej większego sensu - spróbuj przez 2-3 dni się tą witaminą b pokarmić - powinno przejść

jak chcesz to idź - co najwyżej dostaniesz jeszcze jakiś preparat do pędzlowania (fuj) ale skoro są to tylko 2 krostki to nie ma raczej większego sensu - spróbuj przez 2-3 dni się tą witaminą b pokarmić - powinno przejść

hm... tylko dlaczego wrzuciłaś tego posta na erotycznym - zamiast na zdrowie i uroda?

no cos poszukam ale nie jestem u siebie i nie wiem jakie oni maja odpowiedniki naszych lekow:( a tak poza tym od czego te plesniawki sie robia? i dziekuje me_36:)

Moze od braku huigieny w sumie to nie myłam zebów od lat. Moze mam plesniawke od jedzenia serów pleśniowych A może od brania do buzi zanieczyszczonych penisów

mi się zdarzały kilkakrotnie po kuracji antybiotykowej :(

to moja sprawa komu i gdzie obciagam Tobie nic do moich pleśniawek na ustach , języku i odbycie Mam również nowe pleśniawki na sromie czy to się samoistnie przerzuca? Czy będę miała plesniawki również na nosie ? Odbyt tez mnie jakoś nienaturalnie często swędzi Ach te plesniawki

witamina b complex albo compositium - czyli mieszanka wszystkich witamin z grupy b

Gość ja sądzę że to
afty - poszukaj w internecie a przekonasz się, że to nie groźne. Też mi się dość często robią i pomaga mi dentosept, ale faktycznie ztymi witaminami to też racja.

Gość na plesniawki
chlorohinaldim pomaga,wiesz taki na gardlo

afta to to samo co pleśniawka ;) i masz rację z tym dentoseptem, azulan też może być do płukania - ale skoro Fajna pisze, ze ich tak mało jest to witaminka powinna pomóc ;)