Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Merana

Dzieci rok po roku

Polecane posty

Gość Merana

Witajcie!MMam 25 lat. Mamrocznego synka,2-miesięcznacoreczkei wlasnie wczorajdowiedzialamsie ze znówjestemw ciazy!11Nie wiemjakja sobie poradze z 3 malychdzieci?Czy są tu mamyw podobnej sytuacji co maja dzieci rok po roku???

Gość agusiaczek07
istnieje takie coś jak ZABEZPIECZENIE :p

Gość kup mi też
Rodzice cie nie uświadamiali skąd sie biora dzieci? :O

Gość Merana
Ja wyraźnie sie pytam matek w podobnej sytuacji. Kochamy sie z mezem bez zabezpieczen metodaminaturalnymi.

Gość Merana
Po prostu nie chcemy sie zabbezpieczac i odkrywamy piekno naturalnego seksu. czy ktos jest w podobne sytuacji?

Skoro cieszycie sie \"naturalnym\" seksem to pewnie koło 10 dzieci będziecie mieli, skoro tak ładnie rok po roku zachodzisz w ciążę :O A jeżeli stosuję tabletki czy inne \"cywilizowane\" sposoby zabezpieczanie się to znaczy, że nie kocham sie naturalnie? :O

Droga Merano - wrzuć tu wykres, skoro kochasz się używając metod naturalnych.No chyba, że wyliczasz, czyli stosujesz KALENDARZYK - A NIE METODY NATURALNE.A potem powstają mity, że NPR jest nieskuteczne.Zacznij stosować Metody Naturalne - badać śluz, temperaturę i szyjkę, bo inaczej co rok - to prorok.npr.prolife.pl/metoda_podwojnego_wskaznika.htm

Poza tym śmierdzi mi to prowokacją na kilometr. Roczny synek i trzecia ciąża? To ile synek miał jak drugi raz zaszłaś? Koleżanko, to jest niemożliwe z medycznego punktu widzenia, poczytaj sobie o połogu i okresie bezpłodności. Owulacja to nie takie hop siup po porodzie.

Gość wychodzi na to że za kazdym
razem koleżanka autorka zachodzi w ciąże równo miesiąc po porodzie - gwarantowane miejsce na liście księgi rekordów Guinessa ;) No będa chcieli na twój temat napisac jakąs pracę doktorską z medycyny bo to przypadek nadnaturalny :D:D:D

Merana, gratuluje. Wcale nie uwazam ze to jest naganne i nie wiem czemu te panny tak Cie pojechaly. Kazdy ma prawo zyc tak jak uwaza. Na Twoim miejscu jednak, nie balabym sie tym czy poradzisz sobie z trojka, tylko tym ze tak szybko po sobie nastepujace ciaze sa bardzo wyczerpujace dla kobiecego organizmu i nawet sa czasem zagrozeniem zdrowia i zycia, szczegolnie gdy masz nadwage. Chodzi o zakrzepice. Nie jestem lekarzem, ale tak gdzies czytalam. Pozdrawiam goraco.

Gość fqewfeqwfqewf
to chyba jakaś podpucha, także w świetle kolejnych postów tej rozpłodówki ;DDDDDDDD ciekawe na ilu by taka skończyła... a potem ludzie biadolą nad takimi rodzinami jak tamtych w ziemiance, gdzie kobieta nie wytrzymała kolejnej, ósmej czy którejś tam ciąży i zostawiła od groma drobiazgu, z nieudolnym ale płodnym ojcem...

Gość ja mialam rok po roku
tylko dwójke, ale to swietna sprawa - razem sie bawily, lepiej rozwijaly. Z trojka na pewno kupa roboty, ale jak to zniesiesz, to dzieciakom bedzie fajnie. Zatnij zeby i wytrzymaj jeszce 3 lata, potem bedzie z górki.

Gość Merana
nic wamdo tego ile mam dzieci.

Gość dasz sobie radee
moja kuzynka urodzila 3 dzieci rok po roku i swietnie sobie poradzila. Zawsze zadbana, nigdy w domowych ciuchach tylko w takich jakby ktos zaraz mial przyjsc, w domu posprzatane i ugotowane. Dzieci czyste i kochane. Fakt faktem, ze ona nie pracowala tylko jej maz ale ma dziewczyna glowe na karku i naprawde swietnie sobie radza :) Moja kuzynka ma tez swoje pasje, ktore rozwija wiec jak widzisz ze wszystkim mozna dac sobie rade :)

Gość Merana
Chodzi o to ze to moj maz nie chce sie zabezpieczac. I nic nie pomaga jak mowie ze mam dni plodne.Tak bylo tez ostatnim razem, kiedychcialsie kochac. Nawet nie wzial moich protestów od uwage tylko wzial do łózka.I wyszla z tego ciaza. Jak przekonac go bysie zabezpieczał?

ja bym sie rozwiodła jakby moj mąż olewał fakt że znow bede sie męczyć z ciążą, porodem i dziedziakiem... bo dla niego najważniejsze by było poruchać...

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin