Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kathrink21

Co robic??

Polecane posty

Gość Kathrink21

Czesc dziewczyny mam problem. Chcialam zarejestrowac sie do gina panstwowo aby wypisal mi recepty na tabletki. Niestety , okazalo sie ze pierwszy wolny termin jest dopiero w czwartek, a ja musze rozpaczac przymowanie nowego opakowania w srode. Czy gin moze mi przepisac jakies tabletki ktore przyjmuje sie nie 1 go lecz jakies innego dnia cyklu?jesli tak to jakie ? dodam, ze do tej pory bralam cilest i nie mialam zadnych skutkow ubocznych.

Gość nowai22
a ten gin nie przyjmuje wcześniej?? We wtorek albo środe? Bo jaśli przyjmuje to podejdź i zapytaj. Powiedz że tylko po recepce i że to pilne i powinnien cie przyjąć. A o tab które bierze się nie w 1 dniu cylku to nie słyszałam...

mozesz sprobowac isc do lekarza pierwszego kontaktu ma prawo przepisac 3 opakowania.... ale wszystko zalezy od czlowieka ;) pozdrawiam

ja jak pierwszy raz poszlam po recepte to poszlam prywatnie, ale czy prywatny czy panstwowy to obojetnie, zarowno ten jaki i ten drugi POWINNI a nawet MUSZA wyslac cie na podstawowe badania hormonow , zrobic usg, ... niektore dziewczyny przechodza tez przez testy na watrobe i na cukier, ale ja tego nie mialam, za to hormony wszystkie mozliwe i usg dopochwowo i normalnie. wiec jezeli chcesz juz teraz w czwartek a okres masz w srode to podejdz do niego zapytaj...napewno moze nie bedzie duzo ludzi i cie przyjmie i chociaz wypisze skierowanie na te badania

oj sorki ..........przeoczylam ze juz bralas tabsy.........poprostu podejdz do gina i jezeli masz wyniki badan wez je ze soba, i powiedz jaka jest sytuacja, powinien bez problemu wypisac recepte to zajmuje chwileczke przeciez, a ja z tego wiem co mi kumpele mowily ze one nigdy nie rejestruja sie po recepte....wiec radze sprobowac, to nic nie kosztuje:)powodzenia

Gość sambollera
Np. regulon możesz przyjąć pierwszego, albo 5dnia cyklu.

Gość Calabria5
Np. regulon możesz przyjąć pierwszego, albo 5dnia cyklu.

Gość Calabria5
Sambollera bardzo Cie przepraszam, ale chciałam ci odpisać cytując twoją wiadomość . Za nim zdążyłam wprowadzić swoj przekaz,wiadomość została wysłana. W tym czasie coś się stało-albo kafeteria się zawiesiła,albo moj komputer, w kazdym razie przez jakiś czas nie mogłam wejść w ten temat.Reasumując: nie chciałam się za ciebie podszywać, ani kraść twoich wypowiedzi:)To czysty przypadek.

Gość Calabria5
Wracając do tematu... "Np. regulon możesz przyjąć pierwszego, albo 5dnia cyklu" Zgadzam się z tym, ale wydaje mi się, że przy większości tabletek jest taka możliwość.Zawsze w ulotkach jest szczegółowo opisany proces przyjmowania pierwszej tabletki.

Gość sambollera
Tłumaczy się tylko winny:) Ale już dobrze, wybaczam!Tylko żeby mi to było ostatni raz!!!!:) A tak serio, to w ogóle nie przyszło mi to do głowy. Podejżewam że nie tylko regulon mozna brać 5dnia, ale to akurat moje tabletki więc tych jestem pewna:)