Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana po czubek głowy

Jak ja go KOCHAAAAM !!!!!!

Polecane posty

Gość zakochana po czubek głowy

Ale ten mój przyszły mężuś jest kochany. Jsk to sie stało że udało mi się trafic na takiego ekstra faceta. Chce mi się krzyczeć ze szczęścia!!!!!!

Gość przyszla zareczona
ja swojego tez tak strasznie kocham :) on to poprostu ideal :)

Gość zakochan po czubek głowy
Mój kurde też ideał :D

Mój też jest ideałem i dziękuję losowi że pozwolił mi pokochać takiego cudownego i wspaniałego męzczyżnę....gdy inne narzekają na swoich facetów...ja naprawdę nie mam o co...:) Warto czekać na swoją drugą połóweczkę....:) Tylko raz prawdziwie się kocha :)

Gość aż żal pisać na ten temat
aż mi się niedobrze zrobiło od tych słodkości zaraz rzygnę na klawiaturę BLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Gość OKUTRWA
oj ja tez,zaraz sobie rzygneeeeeeeeeeeeee ble,oh a smarujecie im dupy wazelina????? buahaha RZYGAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Gość widać że odezwaly
się jakieś zazdroscice. Pewnie mają jakichś nieciekawych typków i biją sie z myślami czy aby napewno za ich wychodzić za mąż. Współczujemy!!!!! A my takie szcześliwe :) Aż mi się płaać chce ze szcześcia !!!!!

drogie panie, naprawdę cieszę się jak mogę przeczytać takie słowa :) dobrze, że są szczęśliwi ludzie. oby jak najdłużej :)

Gość widać że odezwaly
o jakie s,łodkości i wazelinę Wam chodzi? Dla pewności przeczytałam wszystkie wypowiedzi jeszcze raz...każda napisała tylko że strasznie kocha swojego faceta, że jest dla niej idealem i że jest szczęśliwa. Takie rzeczy powinna móc powiedzieć każda jedna przyszła panna Młoda!

Gość a mój nie jest ideałem
I zupełnie inaczej wyobrażałam swojego porzyszłego męża. Ale też go bardzo kocham! A gdyby był taki jak chciałam to by było nudno :P

Gość tak se tłumacz...
zobaczymy za pare lat!