Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złotko....

BAŁTYK

Polecane posty

Gość złotko....

chciałabym dowiedzieć się czy nadal takie tłumy nad polskim morzem. chodzi mi głównie o kwatery, czy można znależć coś wolnego, za przyzwoitą cenę-to już prawie końcówka sezonu. może wypowiedzą się turyści którzy właśnie wrócili znad morza. pozdrawiam i z góry dziękuję.

ja jade ok 20 sierpnia kawtere mam za 45zl wiec dosyc tanio.Jak jedziesz w 2-3 osoby to zawsze cos znajdziesz

ja wróciłam -ceny u właścicielki były takie -z łazienką 45 zł a bez 40zł ,a po 15 sierpnia spadają nawet o 10 zł.dzieci wszędzie mniej płacą.

Gość anty Bałtyk
A po co jechac nad Bałtyk Dwa dni słońca i tydzień deszczu albo zimna Ja wybrałem za te same pieniądze wyjazd w październiku do Egiptu. Po sezonie koszt takiej wycieczki jest taki sam jak nad Baltyk w sezonie. Tylko słonce cały czas i piekne czyste morze a nie ten syf

Gość anty Bałtyk
Tam jest bardzo sucho i upałów się nie odczuwa tak jak u nas Byłem w tunezji i przy 35 czułem się jakby było 25-28 stopni Więc tego nie musisz się obawiać

Gość Aggggggggggggggga
A co to znaczy tanio, bo ja dla 4 osobowej rodziny (dzieci 6 i 1 rok) tydzień nad Baltykiem wydałam 2 000zł. Nie stać mnie na wyjazd za granicę. Akurat pogoda była super, calty tydzień slońce.

Co do tłoków - jasne, jak pojedziesz w szczycie sezonu czyli np. lipiec - nie ma szans, żeby plaża i tawerny świeciły pustkami. Dlatego ja lubię jechać w maju lub wrześniu - jest idealnie. No i jeśli chodzi o zakwaterowanie - mogę z pewnością polecić hotel Primavera z Jastrzębiej Góry.

oj tak niestety jest od połowy czerwca jest ciężko jeśli chodzi o wolne miejsca, na pewno jest tak, że jeszcze na początku sezonu jest luźniej i pod koniec, ale jak będziesz chciała wyjechać nad polskie morze to myślę, że dobrze nie jechać w lipcu, to chyba szczyt tłumów.

Gość eiqiee
ja w zeszlym roku pojechalam z mezem w ciemno w 2 pol.lipca do Mielna,bylo pelno wolnych kwater,my znalezlismy taka za 35 zl.10 min do morza i warunki ok

Gość falllll
może i są tłumy, ale na pewno nie można zaprzeczyć temu, że jednak nasze polskie morze ma coś w sobie, jakiś taki cudowny klimat, którego nie da się opisać. Na pewno się warto tam wybrać, Mnie się marzy wyjazd na weekend do Gdańska i do Dworu Oliwskiego, piękny elegancki hotel w zacisznej okolicy.