Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blackstar25

AKCENT French kiss TLUMACZENIE PIOSENKI NA J POLSKI szukam

Polecane posty

Gość Blackstar25

Hej :) Witam szukam tlumaczenia piosenki AKCENT french kiss na j polski , jesli ktos wie jak brzmi polski tekst to wklejcie ponizej prosze ;) Akcent - French kiss She comes to class at half past seven Me and the boys think she's heaven Mademoiselle Angelina french will teach And we know it very well she's a little bitch But i know From the class i'm the one who will pass Cause everytime she's teaching we go "C'est la vie!" Her lesson is french kissing and she's kissing me "Voulez-vous" she's singing i said let it be If anybody's asking "C'est la vie!"(x2) I turn 18 and she is 30, But she is hot and i am naughty, Mademoiselle Angelina french will teach And we know it very well she's a little bitch But i know From the class i'm the one who will pass. Cause anytime she's teaching we go "C'est la vie!" Her lesson is french kissing and she's kissing me "Voulez-vous" she's singing i say let it be If anybody's asking "C'est la vie!"(x2)

Gość dobra rada53464
www.google.pl

Gość Blackstar25
Szukalam na googlach ale jakos nie moge znalesc :((

Gość dobra rada53464
no co za lenie!!? a my skąd mamy to dla Ciebie wziąc??? z internetu, bo skąd? więc sama/sam sobie poszukaj. swoją drogą, tekst wygląda na mierny

Gość Blackstar25
Wielkie dzieki :* , bo ja juz od godziny szukalam i jakos mi nie wychodzi , co prawda jestem po 2 letniej szkole informatycznej studium , ale jakos efektow nie widac , szukalam na www. google.pl i na www. szukacz .pl . JESZCZE RAZ OGROMNIASTE DZIEKI , MILEGO DNIA!!! ale ze mnie niezdara , o masakra ...

Gość PROWOKACJA...

Ona przychodzi do klasy pół godziny po siódmej Ja i chłopcy myślimy że ona jest rajem Mademoiselle Angelina będzie wykładać francuski I wiemy to dobrze ona jest mała \"bitch\" Ale ja wiem Z klasy jestem jednym (z tych) który będzie \"przcienać\" (w sensie powtarzać klase tak mi sie wydaje) Powód: zawsze gdy ona wykłada, my zaczynamy : \"C\'est la vie!\" Jej lekcja jest francuskim pocałunkiem i ona całuje mnie \"Voulez-vous\" ona śpiewa, ja mówie pozwalam temu być Jesli nikt nie mówi \"C\'est la vie!\" Ja dochodze do osiemnastu (lat) ona ma 30 Ale ona jest gorąca i ja jestem naughty Mademoiselle Angelina będzie wykładać francuski I wiemy to dobrze ona jest mała \"bitch\" Ale ja wiem Z klasy jestem jednym (z tych) który będzie \"przcienać\" Powód: zawsze gdy ona wykłada, my zaczynamy : \"C\'est la vie!\" Jej lekcja jest francuskim pocałunkiem i ona całuje mnie \"Voulez-vous\" ona śpiewa, ja mówie pozwalam temu być Jesli nikt nie mówi \"C\'est la vie!\"

Gość Blackstar25
Ale beznadziejny tekst uuuuuuuu, myslalam ze cos ciekawszego , a jak sie przetlumaczy to taki badziew . Ponieważ za każdym razem, kiedy ona uczy...(x3) Ona wchodzi do klasy w pół do ósmej, Ja i chłopaki myślimy, że ona jest niebem! Moiselle Angelina wciąż uczy, I my wiemy bardzo dobrze, ona jest małą dziwką, Ale wiem Z klasy jestem jedyny, który zda! Ref. Ponieważ za każdym razem kiedy ona uczy my idziemy „C’est la vie" Oh to jest tylko lekcja francuskiego i ona mnie całuje, „Voulez-vous”– ona śpiewa, ja powiedziałem niech tak będzie, Jeśli ktoś zapyta „C’est la vie" (x2) Ja skończyłem 18 a ona 30, Ale ona jest gorąca, a ja niegrzeczny! Moiselle Angelina wciąż uczy, I my wiemy bardzo dobrze, ona jest małą dziwką, Ale wiem Z klasy jestem jedyny, który zda! Ref. Ponieważ za każdym razem kiedy ona uczy my idziemy „C’est la vie" Oh to jest tylko lekcja francuskiego i ona mnie całuje, „Voulez-vous”– ona śpiewa, ja powiedziałem niech tak będzie, Jeśli ktoś zapyta „C’est la vie" (x6)

Gość Blackstar25
DZIEKI WSZYSTKIM , WIDZE ZE JEST NA KOGO LICZYC NA FORUM KAFETERII , POZDROWIONKA , PAPA

Teksty angielskich piosenek w większosci są beznadziejne więc nie wato tłumaczyć

Gość Kicikiciajaaa
Voulez- vous -> 'chcialbyś'? ona pyta (tylko czemu w formie formalnej??) 'czemu nie- odpowiadam 'c'est la vie'- 'takie życie' Tak zeby w pelni zrozumiec tekst ;)

Gość WarriorXX
Zna moze ktos link do polskiej wersji piosenki akcent French kiss

Gość Martyna xD
Powoduje ona, ze za każdym razem idziemy nauczania "Takie jest życie!" Jej lekcja to francuskie pocałunki i ona całuje mnie Voulez-vous "ona śpiewa i mówi niech będzie Jeśli ktoś pyta: takie jest życie on 18 lat i jest ona 30 Ale ona jest gorąca i ja jestem niegrzeczny Panna Angelina nauczy francuskiego My wiemy że ona jest mała dziwką Ale ja wiem Z klasy jestem jedynym, który zda Powoduje ona, ze za każdym razem idziemy nauczania "Takie jest życie!" Jej lekcja to francuskie pocałunki i ona całuje mnie Voulez-vous "ona śpiewa i mówi niech będzie Jeśli ktoś pyta: takie jest życie ;p

Gość Martyna xD
Ona przychodzi do klasy o wpół do ósmej Ja i chłopacy myślimy ze ona jest niebem Panna Angelina nauczy francuskiego My wiemy że ona jest mała dziwką Ale ja wiem Z klasy jestem jedynym, który zda Powoduje ona, ze za każdym razem idziemy nauczania "Takie jest życie!" Jej lekcja to francuskie pocałunki i ona całuje mnie Voulez-vous "ona śpiewa i mówi niech będzie Jeśli ktoś pyta: takie jest życie on 18 lat i jest ona 30 Ale ona jest gorąca i ja jestem niegrzeczny Panna Angelina nauczy francuskiego My wiemy że ona jest mała dziwką Ale ja wiem Z klasy jestem jedynym, który zda Powoduje ona, ze za każdym razem idziemy nauczania "Takie jest życie!" Jej lekcja to francuskie pocałunki i ona całuje mnie Voulez-vous "ona śpiewa i mówi niech będzie Jeśli ktoś pyta: takie jest życie * sorki to jest poprawne;p