Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozta...

Ktoś wpłacił mi 3,5 tys zł na konto ...

Polecane posty

Jakas durnowata baba poprostu...ja bym teraz zadzwonil do jej szefa i powiedzialbym co sie stalo. Jednej idiotki mniej w pracy ;).

Gość ja bym nic nie oddał
a poza tym jak to kazała:O moze jedynie ładnie poprosic. jakby mi tak powiedziala to bym ją wyśmiał

babka zamiast sie cieszyc ze trafila na uczciwa osobe i nie musi sie ciagac po sądach zachowala sie jak ostatnia prostaczka :O na twoim miejscu zadzwonilabym do niej skoro cie to męczy i powiedziala co mysli o takich ludziach i niech sie cieszy ze stracila 3 zlote a nie te 3 tys. ktore ci przeslala :O

Gość do astrahiper
Adres odbiorcy owszem wpisuje się, ale nie jest on w żaden sposób weryfikowany. Jeśli numer konta jest poprawny, przelew dojdzie, niezależnie od podanego adresu.

banki sa ubezpieczone, poza tym powinni sie z toba skontaktowac w sprawie pomylki. z tego co mi sie wydaje, nie moga ci tych pieniedzy odebrac bez twojej zgody a ktokolwiek tego bledu dokonal napewno odzyska te pieniadze. ja wiem jak dzialaja banki w kraju , w ktorym jestem i tu nie ma z tym zadnego problemu. mysle tez , ze mimo roznic ogolnie prawo bankowe jest wszedzie jednakowe. zrobisz co bedziesz uwazac za sluszne. w kazdym razie - niezla kasa :)

Gość zdanie forumowicza
Watpliwość :O ''Nie ma danych, bo przelew był robiony przez Internet ...'' Każdy kto ma konto Inteligo ma wpisane dane ( przez bank), które automatycznie ukazują się osobie, która otrzymuje przelew - więc dziwne, że u Ciebie nie było danych.

Gość wlasnie odechcialo mi ...
Ja też miałąm taką sytacje ... kupilam ksiazke za bezcen ... ale nie chcialo mi sie klocic i zrezygnowalam ;/

Gość to Ty
kupiles te kasizke za bezcen czyli za 0 złotych?

Gość gość
nie, to piramida finansowa i to jest karalne