Dajma 0 Napisano Sierpień 7, 2007 Mam dwa kolory - czubek ciemniejszy boki jaśniejsze - na głowie niby ciemny brąz - efekt eksperymentów z różnymi kolorami farb - włosy krótkie - co zrobic - dekoloryzacja - boję się ,że zniszczę włosy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 16 Napisano wtorek o 17:15 Od kilku dni zastanawiam się czy dalej włosy zapuszczać... od momentu przekłucia industrialnego ucha w lipcu nie farbowałam włosów bo rana długo się goi ale ten odrost (siwiejący) wygląda jak ciemny blond albo jasny brąz niby można stosować tonery... a dół z mocno ciemnych zeszłam do ciężko powiedzieć : ) tu widać tylko fragment... i tak się zastanawiam czy znowu użyć dekoloryzatora na dół i niech już tak zostaną czy później nałożyć jakiś chłodny ciemny blond lub jasny chłodny brąz... jestem kolorystyczną zimą i ciepłych zwłaszcza rudosciach źle wyglądam a w jasnych szarościach nie wiem czy to mnie nie zgasi... i nie postarzy. : ) https://ibb.co/s9q6dydW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 16 Napisano wtorek o 17:22 Niby mogłabym pójść z tym do fryzjera, ale siedzenie 2 w porywach do 3 godzin to jednak przesada. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach