Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy...............

hormony .......ciaza

Polecane posty

przez 5lat bralam tabletki antykoncepcyjne, potem schudlam ok 12kg,wazylam 51kg, przestalam brac tabletki bo chcialam zajsc w ciaze a tu.. nie ma okresu i ciazy tez nie ma, poszlam do ginekologa, stwierdzil ze za duzo schudlam i zanikly mi damskie hormony, zostaly tylko meskie, kazal mi brac przez 3 miesiace diane i przytyc, teraz czekam na wizyte, przytylam 3kg, staram sie zdowo odzywiac, wizyte u ginekologa mam za 2tyg, tak sie boje ze nie bede mogla miec dzieci a chce bardzo. Lekarz powiedzial ze narzady rodne mam zdrowe tylko te hrmony,... co mam robic.

Gość mial
kolejna, która sie załatwiła hormonami... widzisz może fakrycznie nie masz okresu przez to że schudłaś ale te hormony zdecydowanie tez sie do tego przyczyniły... nie od dziś pisze na forach o tym że te tabletki mogą powodowac bezpłodność tak samo jak zespół poaborcyjny ale wszyscy mnie tylko wyzywają i śmieja sie z tego co pisze...

co mam teraz zrobic? masz racje, zalatwilam sie odchudzaniem :(

Gość mial
kup sobie kwas foliowy i żelazo, zacznij normalnie jeść... słyszałam tez o takim leku tylko nie pamiętam jego nazwy, w kazdym razie jest to jakiś płyn w dwu litrowej butelce który kosztuje koło 120 zł, powinnosie go brac przed zajsciem wciąze i w trakcie ciązy, mozę jak go tak opiszesz w aptece to tam sie domyślą o co chodzi... w każdym razie życze powodzenia

dzieki