Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zumi_ko

zrobiłybyście sobie takie zdjęcie????

Polecane posty

Gość Zumi_ko

zrobiłybyście sobie zdjęcie pupy swojej??? dostałam linka do top wybranych w konkursie sloggów co teraz leci: (http://smys.sloggi.com/?action=charts) i zastanawiam się KTO WYBIERA te zdjęcia??? w sensie oczywiście, że niektóre laski mają nawet niczego sobie pupy, ale czy nie mogłyby sobie zrobić zdjęcia takiego, co z tyły nie widać np. nieposłanego łóżka czy regału gierkowskiego? jak już się bierze udział w konkursei to może warto by pomyśleć o rzeczywistej wygranej i nieco się postarać....

Gość monisia84
moze z tym nieposlanym lozkiem to efekt specjalny, zamierzony

Gość truflaa
ale pupy maja fajne trzeba przyznac

Gość Zumi_ko
no to prawda, że niektóre są wyjątkowo ładne. może jako kobieta nie powinnam się o damskich wypowiadać, ale podsyłam kilka moich typów: ten: http://smys.sloggi.com/userPics/24/24994-8hpoaSF.jpg (chociaż jakoś podejrzewam tu zdjęcie ze stocku, ale może się mylę) ten: http://smys.sloggi.com/userPics/19/19024-eZ3Tp0B.jpg i ten: http://smys.sloggi.com/userPics/25/25654-Ds8ZQxp.jpg ale kilka musicie przyznać lekkie żenua... a ten jest chyba przez przypadek tam na topliście :D http://smys.sloggi.com/userPics/24/24136-Zrvw5hz.jpg

zrobić zdjęcie to jedno a pokazać publicznie to drugie. Zrobiłabym, ale nie pokazała publicznie

Gość Effka.01
uważam, że wszystkie zdjęcia są tam bardzo ładne i że to wymaga wiele odwagi, żeby się do czegoś takiego zgłosić. jak jesteś taka mądra to sama się zgłoś z własnym zdjęciem i zobacz czy to będzie miło jak się będą z ciebie wyśmiewać, że masz w tle szafę czy umywalkę. poza tym głosuje się na najładniejsza pupę a nie tło! i brawa dla lasek które nie wstydzą się tam wysyłać zdjęć!

fajny ten konkurs, spoko nagrody można wygrać, ale konkurencja też niczego sobie.noszę sloggi, więc moze się w którychś sfotografuję i wygram iPoda albo kolejne fajne majty;)

Gość ***********************
jestem bardzo krytyczna, a pupcie sliczne ;) ciekawe czy bez zadnyc poprawek sie obylo ;)

faktycznie, ładne te pupki na zdjęciach. Super pomysł na konkurs. ja mam w domu kilka par fajnych sloggów, więc moze sobie tez w jakichś fotkę strzelę i wyślę;)

Gość madzik26
noooo! fotki niezłe :D świetny pomysł na konkurs, sczzególnie na lato kiedy wszystkie jestesmy po wiosennych dietach :P chyba też sobie pstrykne foto i pośle - w końcu wiele mnie to nie kosztuje, a nagrody całkiem ładne są :D

ja bym sobie zrobiła takie zdjęcie. a wlaściwie to juz nawet takie mam - razem z kumpelkami zrobilyśmy sobie w tym roku w Hiszpanii zdjęcie naszych opalonych tyłeczków. Mozna na ten konkurs wysłać zdjęcie 3 tyłeczków na raz? czy musi byc tylko jedna pupa? Ale pomysł z konkursem naprawde rewelacj:)

Gość co z tego skoro
polowa fot jest sciagnieta z netu i nie nalezy do osob ktore je zglosily?:O

Gość jhllkku
a pewnie! tylko nie na tle mebloscianki czy poscieli z kory :P

Gość bnfgngnh
boskie dupcie maja... tez takia chca...

Gość Kruszyk
nie no, te fotki niektóre na sloggi.pl to są boskie:d najpeiej wyglądają tacy nieogoleni faceci w bokserkach:D:D jak się prężą, no nie mogeeeeee:D:D ale te dziewczyny to niektóre ładnie wyglądają (choć też widać że zamieszczają ludzie nieswoje fotki tylko jakichś modelek z katalogów)

Gość trolik
konkretne dupcie i te majteczki

bardzo fajne i zgrabne tyłaski zgrabne dziewczyny powinny eksponować swoje ciało nie do przesady oczywiście

jej chciałambym miec taki tyłeczek bo zaden tam nie przypomina mojego zadny !!!:(:(:( chyba zaczne cwiczyc posladki ....

mam wrazenie, ze 90% tych zdjec to fotki modelek, pochodzace z profesjonalnych sesji. Kobiety wysylaja zdjecia modelek, znalezione w sieci?

Gość ma-rzena
ja bym sobie śmiało zrobiła takie zdjęcie, tylko chyba najpierw popędzę do sklepu po jakąś ładną bieliznę. może sloggów, hmmmmmmmmm

Gość Maryska__
zdjątka bardzo fajne, ale osobiście podobają mi się te, które zajmują niższe miejsca. Te szczytowe troszkę mniej :) ale konkurs fajny i przyjemny :) jestem za tym, żeby więcej było takich sloggów ;P

Gość ma-rzena
wiecie co? kupilam po raz pierwszy sobie bieliznę sloggów i....jestem super zadowolona. naprawdę wygodna i mięciutka. to fajnie, że dzieki temu konkursowi zwróciłam uwage na ta bieliznę.

Gość magicznaa
No sloggi sa mega wygodne to fakt. Bardzo fajny konkurs, zeby miec taka fajna pupe jak pierwsza dziesiatka chyba trzeba niezle cwiczyc..

Gość r irofdt d
piekne te pupy :) az mnie zazdrość bierze,że takiej nie mam :( moja jest gruba i czasem mam jakieś wypryski a tu wszystkie gładkie jak u niemowlaka

Gość Kryssska
fajny konkurs :) i pupy też fajne. i dobrze, że nie tylko damskie, bo zaraz feministki by się przyczepiły, że kolejny szowinistyczny konkurs. jak ktoś ma ładne ciało i chce się nim pochwalić, to czemu nie? ja jestem za!