Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Azallia

Piękności!!!

Polecane posty

dziewczyny niedawno bralam slub. Teraz mam problem bo chce sprzedac suknie slubna. Moze znacie jakies chetne albo same zechcecie kupic. Sukienka jest naprawde przepiekna, DRUGIEJ TAKIEJ NIGDZIE NIE MA!! . Na weselu slyszalam komplementy , ze wygladam w niej jak łabędź czy anioł. Suknia cala blyszczy sie w delikatnym brokacie, slicznie to wyglada. Suknia jest 2-częsciowa, gorset, spódnica do tego usztywniana halka i koło. W pasie przypinane różyczki z listkami co daje doskonały efekt. Dodatkowo w komplecie są: * Gustowne rękawiczki, * narzutka na ramiona ze strusich piór, * welon z cekinami * dekoracyjne obraczki na samochód. Zainteresowanym moge wyslac zdjecia na maila , mozna tez przyjechac i osobiscie zobaczyc lub przymierzyc suknie. Zalezy mi zeby ja sprzedac bo szkoda zeby wisiala w szafie.

Gość poprosze o zdjecia
aniutka_ak@o2.pl

Gość ja tez prosze o maila
megierra@wp.pl

Gość poprosze tez o zdjecia
marr26@o2.pl

Gość poprosze
celinka22@poczta.onet.pl

Gość santiago83o2.pl

Gość santiago-83o2.pl
to poprawny mail nie ten pierwszy. Poprosze

Gość santiago-83o2.pl
no kurcze małpa się nie wyświetla santiago-83@02.pl :-D

Gość aż strach pomyslec
jak to wyglada jak ci mowili, ze wygladasz jak drob, cala mieni sie brokatem buehehehe a w komplecie jakze gustowne rekawiczki i obraczki na samochod szcyt dobrego smaku. ale fakt innej takiej na bank nie ma :D

Gość ja też chcę
agnieszka.wycislik@poczta.fm

Gość buhahahahahaahah
jak ANIOŁ BUUHAHAHHHHHHHHHHHH JAK ŁABĄDZ .... DORE SOBIE SIĘ NAŚMIAŁAM

Gość mnie się podoba
Nie wiem, co Wam się w tej sukni nie podoba. Moim zdaniem jest przepiękna. Podejrzewam, że na żywo wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciu. Jest wyjątkowa. Jakim bezguściem trzeba być, żeby stwierdzić, że jest brzydka.:(

Gość nnzm
calkiem ladna ile za nia chcesz Azalia?

Gość raczej jak kaczka

Wstepna cena to 1500,ale jakby co to moge sie jeszcze dogadac. Caly ten komplet kosztował mnie o wiele wiecej. Sprzedaje wszystko bo to jakies udogodnienie dla panny mlodej. Nie musi juz nic dokupywac. Do wszystkiego mialam jeszcze diadem ale jego zostawiam sobie na pamiatke minionej nocy :)

Dziewczyny ja tu nie pisze z prosba o komentarze na temat sukienki, tylko chce ja poprostu sprzedac. Jak sie komus nie podoba to nie musi krytykowac. To poprostu swiadczy o braku gustu bo sukienka jest naprawde swietna.

Gość mnkjlk
uwazam ze bez sensu sie czepiacie bo suknia jest calkiem calkiem a poza tym kolezanka wypozyczyla za 1400 wiec lepiej kupic

Gość A ja skomentuję
Falbany jak beza, błyskotki, i weloni diadem. Nie dosyć że bufiasty dół, to jeszcze marszczenia na górze. Naprawdę czasami co za dużo to nie zdrowo. Zrezygnowałabyś z połowy tych rzeczy i wyglądałabyś gustownie i z klasą, a nie jakby Cię stroił kreator z psyhiatryka. Wiadomo każda chce wyglądac "bogato" jak księżniczka, ale nie da się zrobić z siebie ksieżniczki z klasą?

Gość ikebanka
Dla mnie suknia się podoba i myślę,że niektórzy złośliwie krytykują.Ja osobiście zrezygnowałabym z diademu i tego naszyjnika,ale jak już wspomniano-kwestia gustu.Myślę,że znajdziesz osobę,której sprzedasz suknię.

Gość taka_dziwn_ja
biedronka11_17@o2.pl

Gość A ja skomentuję
Możesz dołączyć do wątku o bezach. Tam podano Twoją sukienkę jako klasyczny przykład bezy. Mogłabyś nam tam napisać, co Tobą kierowało w wyborze bezowatego kroju.

Gość AsAl
jak ktoś może posądzać kogoś o brak gustu kupując coś takiego???? koszmar jedna falbanke różową u dołu doszyc i piekne ciacho z kremem truskawowym a te tło na fotce...boshe i tyle dyskusji na tym forum o wszytkim a i tak efekt koncowy jeden koncze z tymi forami -szkoda czasu:]

Gość AsAl
aaa i lepiej zaplacic 1400 za wypozyczenie czegos gustownego niz wywalic kase na cos takiego:]