Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Azallia

Piękności!!!

Polecane posty

Gość on2727
a myslalem ze fora są od wyrażania opinii... a to faktycznie pieknosci...:] rany i facet nie uciekł????

Gość Piekny i Bestia
Kupił to ktos?

Gość Żeniby co
Że to są PIĘKNOŚCI? TRAGEDIA!!!!!!!!!!!!

Gość nie przejmuj sie....
autorko topicu,pewnie złośliwe stare panny krytykują,które nigdy takiej nie założą,pewnie by się nawet w nią nie wbiły:)

Gość bloody27
hmm pewnie ze sie w nia nie wbije bo musieliby mnie siła w to cos ubierac:] a zazdroszcze poczucia humoru- trzeba miec odwage zeby załozyc cos takiego hehehe

Gość piękności.. ta..
Suknia sama w sobie nie jest tragiczna, choć nie lubię bez, ale za dużo dodatków: welon, diadem, naszyjnik, rękawiczki, bolerko, wielki bukiet... Nie zawsze im więcej tym lepiej :/ Widać nie mam gustu :P

Gość Przyszła Panna M.
Kiecka jak kiecka, jak tysiące innych na stronkach z modą ślubną czy w sklepie z kiecami ślubnymi. Gorset i dół z draperiami. Jednej się podoba, innej nie. Jednej pasuje, innej nie (napewno musi być na szczuołą i wysoką dziewczynę). Ja bym takiej nie kupiła, bo mi się bardziej zabudowane widzą, a nie sam gorset z góry, i prosta spódnica raczej, no, ale rzecz gustu. Moim zdaniem, ani nie wymiata, ani nie przeraża. Normalna. Wazne, że się w niej dobrze czułaś.