Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzzzka

Jaki podkład?

Polecane posty

Gość Zuzzzka

Witam mam cerę tłustą, często występuje trądzik, skóra się nie świeci, mam ciemne since pod oczami i nie wiem jak podkład byłby dla mnie idealny (taki ktróy by zakrył moje niedoskonałosci głównie since!) zrówno był nie drogi tzn do 20zł. Z góry dziękuję za pomoc:)

Gość Zuzzzka
Bardzo proszę o doradzenie.

Gość Takie rzeczy
to tylko w erze

Gość Zuzzzka
myślałam że to porządne forum i ktoś mi doradzi a nie takie teksty będzie walił:(

Gość naczynkowa zmora
polecam strone wizaz.pl tam sa recenzje kosmetykow forumowiczek z roznymi problemami cery, sama znalazlam dzieki tym wypowiedziom kosmetyki idealne dla siebie, czytaj KWC na wizazu :)

Gość Takie rzeczy
to zle myslalas

Najlepiej kryje dermacol, ktory można zakupic tylko w sieci, jednak jest on tak tłusty, że wygląda nienaturalnie, sama testowałam. Mogłabys sprobowac True match l\'oreala, też jest nieco gęsty ale bardzo dobrze kryje, i wygląda dosyć naturalnie kiedy dodatkowo użyjesz sypkiego pudru, uważam, że to podstawa przy tłustej cerze. Jednak loreal kosztuje ok. 50zl. Teraz kiedy jest lato i nie powinnaś \'tapetować\' twarzy polecam dobry korektor a na to lekki krem tonujący (np. Nivea) i dobry puder sypki lub w kamieniu, zeby cera sie nie swieciła. A na cienie pod oczami codziennie wieczorem kładz torebki z herbaty, ktora wczesniej zaparzyłas. Działa

Gość Nie tylko w necie
Dermacol MOŻNA kupić NIE TYLKO w necie:/ Ja kupuje w osiedlowej drogerii za 10 zł:) i moge sobie spokojnie dobrac odpowiedni odcien... Bardzo dobrze kryje - najlepiej stosowac go jako korektor pod/na podkład. Na since pod oczami jest idealny - sama mam taki problem i u mnie super sie sprawdza:) Ma gęstą konsystencje - ale ma tez działanie wysuszające:) Polecam bo nie jest drogii a wart wypróbowania. Czasem trudno go dostac ale jest dostępny równiez PO ZA internetem:)

Ja polecam matujący podkład kryjący z Oceanica. Nie dałam za niego więcej niż 20zł, a jestem bardzo zadowolona. Ja mam do cery tłustej i mieszanej o odcieniu: kość słoniowa. Polecam. ;)

ja tez na since pod oczami uzywam Dermacolu, podklad musisz wybrac metoda prob i bledow, najlepiej sprawdz oceny na Wizazu.....

Za moich czasow mozna bylo dostac tylko w sieci, cóż, widocznie juz teraz jest dostepny w sklepach. Podkreślam, że na mojej tłustej cerze wygląda bardzo nieestetycznie, więc trzeba bardzo uważac z jego nakładaniem, odrobina wystarczy i potem puder bo będzie się błyszczec. No ale niezastąpiony w kryciu

najlepszy wg mnie jest dermablend Vichy i Colostay revlonu, ale sa droższe, jednak warto je kupić, revlon dodatkowo świetnie matuje, niezły jest tez citty matt Lirene, ale już słabiej kryje