Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liszka1

Nikt mnie nie lubi... co robić???

Polecane posty

Gość liszka1

Jestem osobą samotną, odsunęła się ode mnie cała rodzina, nie rozmawiają ze mną, nie telefonują, nie odwiedzają, nie mam żadnych znajomych ani tym bardziej przyjaciół. Pracuję w domu, więc również nie mam żadnych znajomych z pracy. Nieraz slyszałam, że jestem tak samolubna, że kiedyś będę calkiem sama. I sprawdziło się, mój brat mieszka dwa metry ode mnie, a nie zagląda prawie nigdy, bratowa w ogóle. Nigdy nie miałam chłopaka czy narzeczonego i wiem, że już nie będę miała. Jak to zmienić? A może nie ma już dla mnie szansy? Tak coraz częsciej myślę...

Gość sciema maksymalna
liszka wszystko można zmienić,nic straconego,od Ciebie zalezy czy sytuacja ulegnie zmianie;]

Gość sciema maksymalna
ile masz lat ?Zrobiłaś im coś złego ?Zacznij naprawiac błędy ale sporo wody musi upłynąc by nabrali zaufania do Ciebie

Gość liszka1
Mam 27 lat. Nie zrobiłam im nic złego ani nie zawiodłam niczyjego zaufania, tylko oni z jakiegoś powodu uważają, że jestem rozkapryszona i myślę tylko o sobie. Tymczasem ja bardzo lubię ludzi i chciałabym mieć chociaż jedną przyjaciółkę. Pewnej osobie zaczełam kupować drogie prezenty, żeby mnie polubiła, a ona się odwróciła ode mnie tak samo jak wszyscy. Ja już naprawdę nie mogę. Płaczę teraz i czuję, że nic się nie zmieni. Wydaje mi się, że nie jestem taka zła, może trochę leniwa, ale kurczę chyba każdy może miec jakąś jedną wadę??? Czy nie?