Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo ja mam 19lat

Czy brzydkie kobiety nie moga byc kochane?

Polecane posty

Gość bo ja mam 19lat

i nie grzesze uroda:(nie mialam chlopaka i jestem wrecz wysmiewana przez nich.czy takie jk ja juz do konca zycia beda same???wiem ze to brzmi baaaardzo powierzchownie,a ja nie naleze do takich osob.wiem,ze liczy sie wnetrze i td ble ble ble.ale co z tego skoro ONI i tak wola kopie angeliny z twarza idealnie gladka i wymiarowa............co o tym sadzicie?

Gość Gruby Szwab
nie masz szans na normalne zycie - uroda to podstawa sukcesu

Gość dzieki od razu mi lepiej

Gość zwlaszcza ze jestem bidna

Gość oczywiście że nie
co za naiwne pytanie:O

Gość szkoda gadki

wiesz co? tak na serio to wystarczy odrobinke zadbać o siebie i w siebie uwierzyć. Wierz mi, byłam kiedyś kaczatkiem. Przekształciłam się w łabędzia:D Teraz mam fantastycznego chlopaka, jestem szczęśliwa i według znajomych, a czasem i nieznajomych(:) ) jestem ładna!!!!!! Zrób coś ze sobą, włosy jakoś fajnie uczesz, zetnij, trochę makijażu nie zaszkodzi, ładne zestawienie ciuszków i sukces w kieszeni. Wiem ze to slogany, ale baardzo skuteczne:) powodzenia w przemianach:)

Gość *kruszynka*
A ja Ci powiem coś banalnego.Uroda tylko początkowo jest na pierwszym miejscu,ale kiedy mija zauroczenie to ważne są inne rzeczy. Ja zawsze miałam powodzenie,chłopcy traktowali mnie jak trofeum,którym można się pochwalić przed kolegami.A ja chciałam tylko być naprawdę kochana,angażowałam się a potem słyszałam: ,,nie jestem Ciebie wart\". Szkoda słów! Prawdziwa miłość to nie piękno zewnętrzne!

Gość Gośka xD
TAK, TO FATALNE USŁYSZEĆ: ZASŁUGUJESZ NA KOGOŚ LEPSZEGO... AKURAT... URODA TO WAŻNA SPRAWA... MÓWI SIĘ ZE LICZY SIĘ WNĘTRZE, ALE TO MAŁĄ ŚCIEMA...

Gość Facet pewien....
Takie pierd...lenie że brzydka dziewczyna zmieni się w piękną za pomocą makijażu i ciuszków,brzydkiej nic nie pomoze,co w ogóle znaczy dbać o siebie??Nie znam lasek które by nie dbały o siebie czyli nie myły się i nie malowały Ładna dziewczyna w czymkolwiek będzie piękna Brzyduli nie pomoze miniówa Wyglad jest najwazniejsz i mdło mi się robi jak słyszę ze charakter.Moja laska tez nie byłaby ze mna gdyby nie to że jestem przystojny.

Gość Gośka xD
ja bylaz mz facetem niezbyt urodziwym... tylk dlatego,ze był kachany.... nie był naprawde przystojny! ale za to czuły i delikatny... coś w sobie miał... i to nie byla uroda... rozpadło sie, bo mnie zdradził...

Znałam dziewczyny tak brzydkie ,że już nie można było nawet utrzymać nawet na nic wzroku podczas rozmowy (przetłuszczone wlosy ,zero depilacji, fatalny makijaż, ubranie jak wyciągnięte ze śmietnika) , takie dziewczyny ciężko kochać...Powiedzmy sobie szczerze wręcz nie można:/ Ale to wszystko nie zalezy od tego czym nas obdarowała natura tylko od tego co my z tym zrobiliśmy.Jeśli masz troche gustu w sferze ubrań, dbasz o siebie (tzn.myjesz sie , depilujesz, robisz peeling , uzywasz balsamów, dbasz o włosy) , umiesz wykonac estetyczny dodający uroku makijaz a przy tym jestes otwarta i twoja samocena jest troche wyzsza niz czubki butów to jak najbardziej masz szanse znalezc naprawe fajnego faceta. Kasa ma tu mało znaczenia , wystarczy ze kupisz dobry szampon do włosów, podkład , kredke do oczu , tusz, jakis balsam do ust itp. to nie jest przeciez taki duzy wydatek a zeby wygladac ladnie nie musisz miec markowych ciuchów.Mozna sie świetnie nawet lepiej, ubrac w zwykłym sklepie, byle z wyczuciem.Pozdrawiam

facet pewien musisz mieć niskie poczucie własnej wartości jesli myslisz, że kobieta jest z Tobą bo jesteś przystojny, współczuję, może terapia by pomogła. Choć nie wiem czy Ci współczuć bo o kobietach piszesz podobnie, więc ciągnie swój do swego. I to jest moja podstawowa obserwacja w tej kwestii - mężczyźni, którzy opierają swoje poczucie własnej wartości np. na urodzie czy kasie, zazwyczaj trafiają na kobiety, które właśnie na to lecą, to im imponuje. Nie wiem więc czy jest kogo żałować

Gość jacek26a
niestety nie! bo penis w kit nie stoi. no chyba ze platonicznie. ale to przeciez fikcja.

Gość ochyda777
Jacek jesteś palant

Gość pomagam *
Kazda kobieta jest piekna, tylko niektóre zaniedbane! Może rób sobie makijaż delikatny, zmien fryzure , zeby ci było w niej do twarzy :), ubieraj sie ładnie,modnie :) i bedzie git ;) jeszzce zadbaj o figure! :)

Gość hnhjhj
takie kobiety są najbardziej kochane ! bo facet poleci na twój charakter a nie wygląd ! nic sie nie przejmuj . tylko zmien fryzurke , pomaluj sie . nie ma kobiet brzydkich - są tylko czasami niezadbane .

OJ nie mówcie tak ,ze brzydka kobieta = fajny charakter,a ładna to brzydko mówiąc suka..Ja sie uważam za dośc atrakcyjną babke i charakter mam w porządku ,nie zamierzam sie oszpecac tylko po to ,zeby ktos zauwazył mój charakter.Uroda można przyciągnąć \"na chwile\" a charakter jest od tego,zeby to utrzymać.

Tak na marginesie , mam kolezanke , taką bardzo przecietna z wygladu , która zawsze ukrywała sie pod szaro burymi ciuchami ,zeby sie nie wyróżniać.Kiedys sie zbuntowała i znalazła swój styl , bardzo oryginalny i pasujacy do niej, od tej pory zadem facet nie przechodzi obojetnie obok niej i ma wieksze powodzenie niż te \"klony\" chodzace po ulicach

Gość henk1
Mogą Mogą, ALE NIESTETY muszą byc mądre lub inteligętne. Dla faceta w pierwszej fazie to piękno a następnie ciało,ajeżeli dziewczyna potrafi zachwycic innym atytem np:znajomością języka obcego to też będzie zauważona a w sumie to mamy tylko jedno w głowie- cipula jak jej nie mamy to mamy problemy i to poważne np:sny erotyczne z wytryskiem włącznie,dziwne smaki w snie,bóle głowy,nerwicę i bezsilnośc. Także dziewczyny te brzydkie,przeciętne ,szkarady itd ;to wy macie asa w ręku tylko od waszej inteligęcji zależy na jak długo.