Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kicikiciajaaa

Poooomooocyyyy do anglistow

Polecane posty

Gość Kicikiciajaaa

Musze napisac prace lic ale wogole mi to nie idzie ;( Mam trochę książek i szukam też w internecie no i pracy też mam już trochę napisane. Problem w tym, że leję wodę piszę o tym co mam a nie to co powinnam pisać. Wychodzi masło maślane :( Temat: zapozyczenia, musze troche popisac o sociolinguistic, języku itd. Jesli ktos pisal na taki badz podobny temat to blagam o pomoc! Podajcie z czego moge korzystac jakich ksiazek czy czasopism. Nie moge jako źrodlo wymieniac wikipedii ;(

Gość Kicikiciajaaa
help help heeeeeeeeelp

Gość Kicikiciajaaa
dzieki jeger ale niestety nie do konca mnie to ratuje ;( Bardziej chodzi mi o definicje co to jest sociolingwistyka, język, itd. Co to zapożyczenie i takie rozne pierdoly.

Gość Kicikiciajaaa
Zapewne do września. Mam książki mam też różne artykuły z internetu. Mam teoretycznie napisane dwa rozdziały (mają być trzy a trzeci to już rybka) Ale te dwa rozdziały w praktyce to właśnie z internetu, takie masło maślane i powtarzanie w kółko tego samego. Przydałoby mi się trochę konkretnych tytułów książek bo jak mówię- definicja z wikipedii raczej odpada w przebiegach.