Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PANIpodrozniczka

Wizyta u gina, Sprawy techniczne

Polecane posty

Witajcie drogie Panie, mam bardzo osobiste pytanie. Tzn , jaką \"fryzurke łonowa\" najlepiej miec idac do ginekologa? Zeby jakos krzywo nie patrzyl czy sie nie usmiechal :) Bardzo prosze o odpowiedzi jak to jest u Was.

to juz Twoja sprawa jest... na na codzien golę się na gładko więc tak też idę do gina, jemu to zwisa raczej

No to tak jak ja. Ostatnio jednak rzucil mi tekstem : oj jaka Pani gładka. Więc teraz przed kolejna wizytą mam mnieszane uczucia jak powinnam wygladac. Moze nie powinnam tego az tak brac do siebie :) w koncu to moje ciało

a moze to był komplement ;> czasem jak patrze na te stare próchna w poczekalni to współczuje lekarzowi... moze mial dzien pełen obrzydliwych, starych, zarośnietych pacjentek :D? to sie ucieszył żeś gładka :D

Gość PANlpodrozniczka
Nie wiesz co, zrobie sobie teraz dredy.Niech widzi jaka jestem zwariowana :P

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
ja wlasnie dzis bylam u gina i moja broszka byla gładziudka ale to jest wedlug mnie bez ruznicy on tyle sie kobiet naoglada z jego to wcale nie obchodzi

Gość zrób sobie irokeza
Co za debilka!

A potem siedzimy sobie na przyjęciu u kolegi męża, a on rozprawia szeroko o fryzurach i najnowszych trendach. I towarzystwo ma ubaw. Jest ginekologiem.

Widze,ze nie warto wypowiadac sie na forum do tego stworzonym bo ktos ma niezla frajde kradnac moj nick i podszywajac sie pode mnie ma okazje poprawic sobie humor, proponuje zabawe w piaskownicy, szkoda tylko tych dzieci, ktore mozesz okrasc, dla mnie to troche nie fer, ze bawisz sie cudzymi wypowiedziamy, jednym slowem zalosne!!!! Ostrzegam wszystki przed osobą ktora kradnie pseuda

Gość nikt nic nie
ukradł, przyjrzyj się :P

PANIpodróżniczka, ktoś nie kradnie nicka, tylko zamiast pani pisze panlL duże i l małe :-) L w tym wypadku (małe) wygląda jak I.Niby nie ma różnicy ale jak się przyjrzeć - to widać ogonek :)

Gość good advice
Nie da sie ukrasc czarnego nicka...ten drugi jest inny l a nie i...jest Panl a nie Pani

Dziekuje bardzo, wlasnie ujrzalam jak ktos sprytnie to zrobil. Dziekuje za wypowiedz, moze teraz wlasnie wszyscy zobacza roznice tak jak ja. Tamte wypowiedzi na niezwykle niskim poziomie nie sa mojego autorstwa. Dziekuje jeszcze raz za ta wypowiedz wczesniejszej pani

Gość buahaaaa
bardzo powazny temat, jaka fryzure miec do ginekologa :O :O :O