Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak uczuc

dlaczego faceci ciagle tylko myśla o seksie

Polecane posty

Gość brak uczuc

a nic innego sie nie liczy

Gość nie mam pojęcia
Moj po.... zawsze pyta czy jutro moze liczyc na powtorke:-o

Gość brak uczuc
tacy sa niewyrzyci, ze koszmar

Gość eeeeeeeeeee
bo nam go nie dajecie, co jest wbrew naturze....tak już nas ktoś zaprojektował. a jeśli już chłopak mówiże prosi o powtórkę to znaczy że mu się podobało. wy robicie tysiące gorszych rzeczy i potraficie tylko narzekać, kobiety nie wykazują ani grama kratywnego działania.

Gość brak uczuc
jasne, na niczym innym wam nie zalezy, a odczucia partnerek sie nie licza, kobiety to nie maszyny do zaspokajania!

Gość 49 -latek
Kobietki kochane nikt Wam jeszcze nie dogodził :) -dobrze napisane co? :) Niedawno był tu topi-Jak zmusić faceta do seksu -poczytajcie jakie tragedie przeżywają te których faceci nie myślą o seksie lub myślą sporadycznie.Problem polega na właściwym doborze partnerów i tu tkwi problem .Ta która nie chce seksu trafia na faceta z potrzebami i uznaje go za nienormalnego -a tak nie jest .Po prostu źle się dobraliście i jeżeli nie chcecie doprowadzić do rozpadu związku musiecie znaleźć kompromis -wzajemne żale w prostej lini prowadzą do zdrady i rozpadu -samo życie

Gość 90
bo jestescie takie zaje . .. ze sie nie da inaczej ; p

Gość 49 -latek
cieszcie się, że nie proponuje w łóżku zabawy kałem; mój chłopak to dopiero jest zboczek ;)

Masz rację 49ciu latku I to nasza religijna kultura to wytworzyła Seks przed slubem bebeee kobieta ktora daje to kurwa a potem umarwianie się że nie pasujemy z dobraniem seksualnym bo jena lub druga strona jest zboczona niewyżyta itp

Gość 49 -latek
sory za podszywającego się pod mój nick debila ale medycyna notuje takie przypadki bezmózgowców -niestety to nieuleczalne.

Gość 49 -latek
Basia -dobrze że wykropkowałaś bo byś się jeszcze bardziej naraziła :).Uwierz mi wśród kobiet zdarzają się i tak samo często jak wsród nas osoby które poza seksem świata nie widzą i to wcale nie jest zboczeniem:)

Gość 49 -latek
Słuchaj podszywaczu -pierwszy raz starałeś się napisać prawdę .A że jesteś tempakiem to wyszło jak wyszło :) Ale bezmózgowcem jesteś:)

Gość faceci z forum
bo mamy dużo więcej testosteronu,niż Wy-kobiety

Gość 49- latek
W przeciwieństwie do mnie i bardzo ci podszywaczu tego zazdroszczę. Ty nie musisz bajerować kobiet na forum. Radzisz sobie w realu a ja, przegrałem życie...

Gość 49-letni
To że przegrałeś to Twoja sprawa -ale dlaczegoze swoim debilizmem pokazujesz się na forum?

Gość chyba tylko nieroby
mysla ciagle o seksie :)

tak samo, jak kobiety potrzebują czułości, głaskania, zainteresowania, uwagi, rozmowy, tak faceci też mają swoje potrzeby - jedną z ważniejszych jest seks. Normalna sprawa!!! jest wielu, którzy owszem, potrzebują duŻo seksu, ale wiele też dają od siebie - własnie tych rzeczy, których kobieta potrzebuje. Jak dla mnie Taki układ jest całkiem ok. A jak ma się zwierzaka, który tylko bierze, a nic w zamian nie daje, to sprawa jest prosta jak drut - ODCHODZĘ, i tylke w tym temacie

Gość gość
@Jakis Tam Facet Polska to nie jest żadna religijna kultura, nie pisz takich bredni. Polska to kraj luźny obyczajowo, nowoczesny i na pewno nie ma zbyt wielkiego nacisku na pewne aspekty.