Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DodaElektroda

Dziewczyny! Ważny temat - CIĄŻA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość a ja juz najlepiej
moja sisotra ma 32 lata i tez nie chce miec dziecka a po slubie 4 lata , moi rodzice nie beda miec wnukow

Gość kasirka
DodaElektroda wiec przemysl to dobrze bo ja myslam ze bedzie latwo zajsc a tu juz tyle czasu minelo i nic

Gość DodaElektroda
Co do kariery to widze zasadnicza różnicę. Łatwiej jest powrócić do pracy kiedy masz już kontakty i wyrobioną pozycję na rynku. A jeśli zajdę w ciążę (strzelam) mając 26 lat, urodzę mająć 27, macierzyński do 28r.z. to wracam do pracy przed 30-tką mając nikłe doświadczenie, i dawno skończone studia i oczywiście który pracodawca przyjmie do dziewczynę mającą małe dziecko??? Szczególnie, ze teraz nie pracuje do 15 tylko do 19-20. I pewnie to sie jeszcze długo nei zmieni.

Gość DodaElektroda
Dlatego codziennie rano z wypiekami na twarzy studiuje ogloszenia w lokalnej gazecie, szukajac okazyjnych ofert sprzedazy peleryny batmana .

Gość DodaElektroda
Co ty za banialuki wypisujesz pdszywko??? TO chyba miało być śmieszne, ale nie za bardzo Ci wyszło.

Gość DodaElektroda
Bardzo konkretne pytanie. Kiedy zdałyście sobie sprawę, że jesteście gotowe na dziecko.

Gość DodaElektroda
Moja kumpela ostatnio odpowiedziała mi na to pytanie. Zaszła w ciążę - to była wpadka z jej chłopakiem. Wprawdzie mieszkają razem, więc wielkiej tragedi nie było. Ale nie była gotowa. Kiedy oswoiła się z tą myślą - poroniła. Strasznie smutne, bo poczuła, że chce mieć to dziecko kiedy je straciła. Współczuję jej. Wolałabym nie przeżywać tego co ona.

Gość domina35
Cześć Dziewczyny Mam 23 lata pare miesięcy temu dowiedziałam się, że jestem w ciąży. Ciąża nie była planowana(tabletki antykoncepcyjne zawiodły) jednak wieść o niej nie była dla nas tragedią, bardzo lubię dzieci. Jednak boję się, że nie sprostam temu zadaniu, że będę złą matką itd. Okres ciąży to dla mnie szereg pytań na które ciężko mi znaleźć odpowiedz:zastanawia mnie fakt od kiedy matka tak naprawdę kocha swoje dziecko bo ja nie potrafię powiedzieć jakimi uczuciami darze swoje wiem że każdym razem kiedy długo nie kopie(zaczęło kopać 3 tyg temu) martwię się, że coś jest nie tak z maluszkiem czy też miałyście takie obawy??

Gość karolcia7771
Hej! mam problem,mam 19 lat. Wiele koleżanek w moim wieku są już mamami lub są w ciąży,strasznie im zazdroszczę,też chciałabym być w ciąży,nosić pod sercem swoje dziecko,często wydaje mi się że jestem w ciąży,wypycham sobie brzuch poduszką,głaszczę go itd. co robić??? popzdrawiam